Eilen ei oikein mikään inspiroinut joten selasin urakalla neulekirjoja ja -lehtiä. Tänään taas tein kaksi tuntia kestäneen järjestely- ja inventointiurakan. Minulla on lankaa.... paljon. Paljonko? Koska laskurikin näyttää oikein hienoja lukemia (kiitos teille!) saatte arvata. Vinkkejä:
- Laskeminen vei kaksi tuntia, mukaan lukien tietsikan laskimella lasku, kun kotona ei ole toimivaa laskinta.
- Itse asiassa olin arvioinut etukäteen lankamäärän aika upeasti melkein oikein.
- Kuvien lisäksi lankaa on olohuoneessa kaksi suurin piirtein kopiopaperilaatikon kokoista koria (noin puolillaan molemmat), liuta epämääräisiä pussukoita ja nyssäköitä, joissa lanka on lajiteltuna merkeittäin.  Ja vielä puolikas kopiopaperilaatikko ns. spesiaalilankoja (nauhalangat ym.)
- Mukaan on laskettu vain neule- ja virkkauslangat - ei hahtuvaa (1045g) eikä kangaspuille sopivia lankoja (joita niitäkin on yllättävän paljon...). Myöskään kolmessa työssä kiinni olevia kolmea kerää ei ole laskettu.

323594.jpg

Nuo kaksi laatikkoa ovat siis kopiopaperilaatikoita ihan pullollaan, toisessa Nallea ja toisessa 7veikkaa.

323595.jpg

Lipaston alimmassa laatikossa ovat hahtuvat, joita ei siis lasketa mukaan.

323596.jpg

Puuvillat ja vähän muutakin.

Lähimmäksi arvannut (tai lähimmäksi arvanneet, jos muutama arvaa yhtä "kauas") saa jotain, lankaa.... Toivoa saa, akryylia (voisin lahjoittaa noin 650 grammaa Baby softia ja Acrillaa ällöväreissä.... vitsi vain!), villaa, hahtuvaa, mohairia, mitä haluaa.... Arvontakisailu julistetaan alkaneeksi ja päättyy sitten kun minulla on aikaa vertailla teidän lukujanne. Luultavasti joskus keskiviikkoiltana :)