Aamulla hapsut ja se on siinä.

43643.jpg

Ohje Novita kevät 2006 (sama ohje on huivina uusimmassa nuorisoliitteessä, selasin sen läpi Anttilassa viime lauantaina). Lankana Asa Gjestal Spinnerin Maija, luonnon valkoinen, kulutus n. 215 grammaa (hapsuineen). Koukku ohjetta pienempi nro 3 (päädyin siihen muutaman kokeilun jälkeen). Helppo ja nopea. Pingotus tekee ihmeitä!

Garnstudion ympyränä tehtävän neuletakin langankulutusta on tosi hankala laskea. Ensinnäkin tuo takin muoto - eipä ole entistä kokemusta (tosin siinä ei tarvitse ommella saumoja ollenkaan!!!), toiseksi eri lanka kuin ohjeessa (tai kaksi eri lankaa kuin ohjeessa, tosin kummankin langan kulutus tuntuu olevan sama - kerät vaihtuvat lähes samanaikaisesti). Onneksi toinen näistä langoista on teknisiltä tiedoilta liki identtinen toisen alkuperäisen langan kanssa, joten toivoa on.Näiden seurauksena koko lopputulos voi olla yllätys. Toivottavasti mahtuu päälle, on nimittäin tosi upean väristä.

Kävijämäärä on ylittänyt 20 000 minun huomaamattani... Mutta korjataan asia myöhemmin eli se joka saa tasaluvun 22 222 ilmoittakoon itsestään!