Kiitos kaikille kommenteista!

Hehkuvainen: tulossa on tabletit (4 kpl) keittiön pöydälle.
Orvokki: Paperinaru on sellaista poltetun oranssin väristä. Ostin kesällä Kauhavan kangasaitasta, muistaakseni Lappajärven värjäämön tuote. Valikoimassa oli paljon herkullisia värejä! Juuttiloimesta en uskalla sanoa, mistä sitä saisi, koska se oli valmiina näissä puissa kun sain nämä. Mutta eiköhän kyselemällä paikallisista käsityöliikkeistä tai esim. Toikalta tai tuolta Kauhavalta, eiköhän sitä jostain löydy.
Eusu, IsoGnu, Vanilla: Totta, joskus pieni känkkäränkkäily saa maailmaan taas tuntumaan hyvältä paikalta!

Tänään kävin hakemassa kampaajalta melkein tuon saman oranssin kuin ed. postauksen paperinarussa, päähäni. Olen sisäinen punapää, jolla on oikeasti punapään ruskettumaton iho ja vihreät silmät. Ulkomailla minua luullaan aina irlantilaiseksi.... Aah, olo on taas oma, aito ja kotoinen. Miksi en ole syntynyt punapääksi?

Kävin myös Petäjävedellä, kääntymässä Käsityötalo Kuuskäden pihassa - sulkevat perjantaisin klo 15....Pitää tehdä uusi yritys joskus lähiaikoina. Haluaa hahtuvaa!!!

Kävin myös kyläilemässä ja ihastelemassa melkein neljäkuukautista A:ta. Suloinen hymy, ihania äänijänteiden testauskiljahduksia.

Kampaajalla tietysti neuloin. Vakkarikampaajani katseli ja katseli ja lopulta kysyi:"Eikö sulla tule kädet kipeäksi tosta?" "No, ei kun on hartiat rentoina." "Ei kun kädet, siis nää, rystyset?"....Enpä ole ikinä ajatellutkaan....