Joo. Neulekohtalo iski. Onhan tässä jo pitkään ollutkin vain suht onnistuneita töitä (ellei jättiläisen lapasia lasketa, olivat muuten tosi hienot). Nyt mokailin sitten lahjakkaasti. Purkaa en silti aio, jääköön itselle. Onneksi en kuitenkaan tehnyt päätyihin reunapitsiä, kuten vielä pari tuntia sitten suunnittelin.

Pingotus paljastaa.

Ensimmäinen moka.

1338589.jpg

Tuo oikeanpuolimmaisin langankiertojono ei saisi katketa....  Eli tänä aamuna aloitinkin väärällä kerroksella...

Toinen moka.

1338591.jpg

Samaisesta tämän aamuisesta johtuen, tuo keskellä oleva leveämpi ainaoikein raita ei myöskään saisi katketa...

Kolmas moka.

1338593.jpg¨

Jättimäinen langankierto, eli jotain häikkää tässäkin.

Lisää mokia voi vielä löytyä. Toinen virallinen tarkastaja ei edes vilkaissut huiviin päin, huvitteli vain pomppimalla untuvatäkin päällä ja kyyristelemällä minun kumaran selkäni päällä. Toinen sentään kävi taas ryöstelemässä nuppiksia. Ei, tämä on alusta asti tökkinyt, mutta jotenkin vaan tein. Katsotaan, jospas olisin huomenna sen verran paremmalla tuulella, että päättelisin langanpäät ja saisin muutaman kokonaiskuvan. Flunssa ainakin on vihdoinkin häipymään päin.

Nämäkään kuvat eivät taida vielä paljastaa langan salaisuutta.

AnneV - kyllä luulisin, että minun langassani on metrit oikein, ainakin kun vertaan Grignascoon, tuntuvat tosi samanlaisilta. Jokatapauksessa ihan ilmiselvästi pitsihuivilankaa, kunhan vain toivun tästä katastrofista...