Täytyy olla jotenkin päästään vialla jotta käy näin. Tunnit loppuivat kahdelta. Maanantain olin jo suunnitellut hyppärillä, joten olisin voinut kadota pihaovesta sen siliän tien....Ehei! Istuin koneen ääreen kokeilemaan vielä yhden palikan vaihtoa lukujärjestysohjelmassa (Untis)... ja vielä yksi.... ja jos kokeilisin noin..... entäs tuo.... pahuksen J - sillä on noin pirusti tunteja, ei mahdu.... mutta jos.... Ja kappas, kello onkin 20 vaille viisi!!!! Jotenkin vaan unohduin...ihan niin kuin joskus neuloessa... :)

Se seuraus tuolla lukujärjestyksien vääntämisellä on, että lupaan ja vannon, etten enää ikuna valita omasta lukujärjestyksestäni! On niin tekeminen sen verran tiukkaa vääntöä...

Yo-valvonnassa edistyi sukka (taas) ja tuli pohdittua omituisia. Miksi ruotsin ylppäreissä on aina joku ihme tiivistelmä ja/tai kummallisia kirjoitustehtäviä aineen sijaan? Toisaalta hyvä ettei enkussa tai ranskassa ole (nimim. oma lehmä ojassa). Yhdellä pojalla oli jälleen, oman tyylinsä mukaisesti kuteet viimeisen päälle hm....aikuiset tai oikeastaan nelikymppiset. Tämä jätkä näytti keski-ikäiseltä jo kasiluokkalaisena. Jäin vain miettimään, kuka oli silittänyt hänen paitansa, oli nimittäin ihan älyttömän sileä.... Abiskuukkelien vaatevalikoimassa esiintyi myös yksi verkkopontso (Teddyä), muutamat aika komeat villasukat ja yksi kaunis palmikkoneuletakki, jota olisin halunnut tutkia lähempää, mutta tod.näk. se olisi paljastunut kaupan sellaiseksi.