Jepulis, tiedän. Tämän viikon päivitykset ovat olleet.... no, hätäisiä. On ollut kaiken maailman tekemistä aamusta iltaan (ja vähän yölläkin:"Miauuuuuu! NÄLKÄ!!! Kupit on tyhjiä!" -Missäs välissä nämä kollikaiset kehittivät noin ison nälän?).

Jotain pyörii just nyt koneessa ja toivottavasti kutistuu sopivasti. Jotain aloitin eilen illalla kässäkerhossa - tai siis ainakin loin 375 silmukkaa. Jotain aloitin myös torstaina kiusaamisluennolla. Jotain toivottavasti jatkan ensi maanantain opekokouksessa. Tämän illan urakka on punnita langat 10%:ia varten.

Kiusasin myös yhtä ihmistä. Tai oikeastaan koukutin. Lähetin synttärilahjaksi kaksi kerää (valkoisen ja harmaan) lankaa ja ison läjän KoolAideja ;) Ihminen on varsin taitava käsityöläinen sille tuulelle sattuessaan (varsinkin minua huimasti parempi ompelija) ja kun aikaa löytyy.

Keskiviikkoiltana kiusasin myös katzeja. Oltiin jo sängyssä ja otin kameran pöydältä. En vaivautunut nousemaan edes istumaan vaan ojensin käden ja sihtasin:

866447.jpg

866435.jpg

Eivät päässeet rokotettavaksi tänään, kun eläinlääkäri olikin Mäntässä. No, onneksi ko. lääkäri on kiva kamuni (pakotti aikoinaan minut ekan kerran hevosen selkään) ja lupasi tulla joku ilta teekupposelle ja rokottamaan.

This week has been busy. Not much time for knitting. But some. Yesterday evening we had the opening of the season of our crafts club (my work mates): sauna, a cabin by a lake, enormous amount of food and the best of company. Afterwards I felt so relaxed and happy. But I only managed to cast on 375 stitches.

The cat pics were taken with a peculiar method: I was nearly asleep, took the camera from my bedside table, put a hand up and shot. Didn't even bother to get up to sit.