Tänään iski päivällä aivan hervoton makean himo. Eikä talosta tietenkään löytynyt mitään "hyvää".... tallustelin postilaatikolle ja kas, Susan arvontavoitto oli tullut. Täydellinen ajoitus!

Today I was really craving for something sweet and I found this in my letterbox. Perfect timing!

137857.jpg

Karkit on siis jo syöty ;) Kuva piti ottaa välittömästi paketin avaamisen jälkeen, jotta ne karkit pääsisivät kuvaan mukaan. Sattumalta minulla on juuri tuon väristä Samosta ennestään vajaat kaksi kerää (eri värjäyserä, mutta silmämääräisesti en huomaa eroa). Samos ei iske vaatelankana (liian kuuma ja ahistava) mutta laukku voisi olla aika siisti....varsinkin kun tykkään tuosta väristä tosi paljon. Ja Samos ei ehkä venyisi olkahihnanakaan. Tahiti on minulle täysin uusi tuttavuus.Väri on ihanan kesäinen, ja koska ajatukseni ovat jo vääntäytyneet syksyä kohden, minulla lyö tämän kohdalla juuri nyt täysin tyhjää.... Mutta yleensä marinointi auttaa tähän vaivaan. Ihan varmasti ensi kesänä viimeistään keksin jotain ;) Kiitos!

I've already eaten the sweets ;) The yarn on the left is a totally new acquintance to me. The colours are summery, and right now my mind is headed towards autumn, yarnwise I mean. So, this will probably keep till spring and new ideas come along. The yarn on the right is something that I already have two balls of. Exactly the same colour! I don't really like this yarn in clothes (too hot), but as a bag....hmm... Thanks!

Salainen ystäväni on ollut ahkera. Anonyymisähköpostiviesti, sähköpostikortti ja kommentti. Ja kommentti pisti vähän miettimään....olikohan siinä tahallista harhautusta vai....;) Ainakin hän (ja koko tämä SalainenNeuleYstävä-projekti) on saanut minut hyppimään innosta kuin pikku likka!

Yesterday the details and contact addresses of the Finnish Secret Knitting Pal were divided. My friend has already posted me an e-mail, an e-card and a comment. The comment made me think seriously....was there something in it...a clue...or.....;) I'm soooooo excited about this whole thing!

Itsekin olen miettinyt kovasti ystävääni ja kahlannut hänen blogiaan läpi. Tosin blogi oli tuttu ennestäänkin, joten lähinnä nyt tarkastelin töitä ja mietteitä uudestaan, vähän eri silmällä. Haluaisin niiiiiin kovasti kertoa teille suunnitelmistani ja mietteistäni, mutten voi! Jos vaikka HÄN lukeekin tätä! Joten teen väliaikaisratkaisun. Vuodatukseen voi tuonne hallinnan puolelle perustaa sivun, jota EI linkitä. Silloin se ei näy täällä blogissa. Kirjoittelen sinne pohdintojani ja kuvaan työni (ja tietysti kerron kaikki töihin liittyvät tekniset asiat). Ja sitten marraskuussa, kun ystäväni saa tietää henkilöllisyyteni, paljastan tuon sivun teille. Voi tietysti olla, että näin alkuinnostuksen hurjassa huumassa sinne tulee enemmän tekstiä ja marraskuun alun synkeässä pimeydessä kovin vähän yhtään mitään.....Olisi jotenkin tyypillistä minua.