Kiitos kaikille, erityisesti Lankakomerolle tietsikkaneuvoista. Kyllä tämä neuleblogimaailma on uskomaton tiedonlähde. Heitti kysymyksen tai idean, ihan minkä hyvänsä, heti tulee tietoa. Ja hyvä näin, nimittäin meidän atk-vastaavat (2kpl) eivät osanneet pahemmin vastata meikäläisen kysymyksiin.... Ihan niinkuin tietokonelehdetkin. Joko ne ovat pelisellaisia tai sitten niissä on kaikenmaailman koodausta ja vimpaimia, joista en ymmärrä mitään. Useimmiten kyllä kaikkiin kummallisiinkin kysymyksiin saa vastaukset meidän opehuoneesta aika kätsysti. Harjoittelen nyt Operaa, mutta en kyllä aio luopua Sharpista, on se vaan niin kiva.

Joululahjoja lisää. Näitä on tarkoitus tehtailla enemmänkin. Mutta toisaalta vanhin kummipoika varmaan haluaisi lämpimät tumput ja mamma tarvitsisi baskerin ja tänään tuli villasukka (sellaiset pitsiset pyhäsukat) tilaus työkaverin äidin ystävälle. Joulustressin poikasta... Mutta näitäkin tarttee tehdä. Tuli kertaheitolla oikean kokoinen.... Tämäkin varmaan löytyy jonkun paketista, sillä lila ei ole minun värini.

277159.jpg

Ennen huovutusta, seiskan bambupyöröllä ja seiskan koukulla kiinteitä silmukoita ympäri ja siinä sivussa lenksu. 32 silmukkaa ja pystysivu aavistuksen verran pitempi. Minipiparimuotin avulla huovutettu sydän.

277161.jpg

Pesukoneessa vähän muuta pyykkiä (voisin varmaan pestä koko naapuruston pyykit, jotta huovutuksille riittäisi kavereita koneeseen.... yksin asuvan siistin sisätyöläisen likapyykin tuotto ei oikein riitä) ja 40 astetta. Täydellinen.

Yritin äsken kuvata kuunsirppiä  - täällä tosi upea kuutamo, järvellä näkyy olevan komea kuunsilta. Nyt kun puissa ei ole lehtiä ja kun noita risukoita harvennettiin silloin syksyllä, minä todellakin näen kuunsillankin omasta pihastani... hienoa, vaikka kuvat eivät tolla pikkupokkarilla onnistuneetkaan. Haaveilen yhä kuluttavani veronpalautusrahat kunnon järkkäriin.

Soitin isännöitsijälle. Ja olin tiukka. Isännöitsijä puolestaan on nössö:"kun ei oo korjaajaa..." Jessus, on oltava! Vai annetaanko koko talon palaa maan tasalle?