The Secret Pal 11 questionnaire is on the left hand side.

Jihuu! Ensimmäinen työviikko takana - ja meni vielä tosi nopeasti. Ekaviikko on se raskain, sitten saa monta paperihommaa taakseen, pääsee kiinni arkeen. Tosin opettajat tuntuvat nyt vasta tajunneen oikein todenteolla, että minä niitä lukujärjestyksiä teen - kaiken maailman toivomuksia on käyty esittämässä.... Mutta oppilaat ovat tärkeysjärjestyksessä ehdoton ykkönen, heille pyritään homma tekemään toimivaksi ja mukavaksi!

The first week at work is over. It's always the hardest - lots of paperwork and trying to find the lost routine.

Joo, se wrappi. Se on.... suloisen pehmeä, ihanan värinen, tosi oudon muotoinen ja sinänsä julkisesti käyttökelvoton, mutta toimii oikein hyvin kotioloissa.

The wrap. Well, it is.... really soft, lovely colours, weirdly shaped and unusable in public, but ok at home.

830806.jpg

Lanka: KnitPicksin merino (jota sain Knitters' Tea Swapissa ystävältäni), 94 grammaa
Puikot: bambupyöröt 4 ja 5½ mm
Ohje: Wrap Style - Guinevere

Yarn: KnitPicks merino (sent me by my friend in Knitters' Tea Swap), 94 grams
Needles: bamboo circulars 4 mm and 5½ mm
Pattern: Wrap Style - Guinevere

Tästä ylläolevasta kuvasta käy hyvin ilmi ongelma. Ei ole symmetrinen, ja vaikka venyi pingotuksessa ihan kivasti, ei tuo vasemmalla näkyvä lörpäke mitenkään yllä oikealle olalle, niin ainaskaan että pysyisi. Mutta pehmoinen ja lämmin.

The problem is that it isn't symmetric, and even though it blocked quite nicely, the "wing" on the left can't possibly reach my right shoulder and stay there. But soft and warm.

830807.jpg

Voihan sitä yrittää "heittää" sillain reilummin olalle - seurauksen kaulan tienoolla kamala kasa reunusta. Ei hyvä. Mutta kyllä tätä kotona pidettyä tulee näinkin. En nimittäin keksi mitään järkevää ratkaisua tähän ongelmaan, kun nuo reunat tosiaankin ovat jo perusmuodoltaan erilaiset. Yksi vyyhti reilusti jäi lankaa - tekisi mieleni hanskoja....

Of course I can try to "throw" the "wing" more vigorously on the right shoulder - as a result there is a great gathering of wrap around my neck. Not good. But I'll be able to wear this at home. I just can't think of any solution by knitting some extra ruffle or so. I still have one more skein of yarn - I'd love gloves...

830809.jpg

Meillä on taas keksitty urakalla uusia leikkejä.... 1. Tänä aamuna Piki (kuvassa) huomasi vessapaperirullan loistavat pyörimis- ja pituusominaisuudet. 2. Eilen sain työkaveriltani karviaisia (nam!) ja siivosin niitä vähän kulhoon valmiiksi. Illan istuin sohvalla lukemassa ym. ja pistelin samalla noita herkkuja poskeeni. Kulho unohtui yöksi sohvalle.... Aamulla lattiat pyöri täynnä karviaisia ja bongasinpa pikkuherrat juoksemassa kulman taakse karviainen suussa.... Niillä on muuten tosi kiva pelata jalkapalloa :) 3. Se viimeinen kissojen ulottuvilla oleva viherkasvi (tai on vielä rahapuu) oli sitten päivän aikana levitelty keittiön pöydälle multineen kaikkineen.

The cats have been busy trying out new games and toys..... 1. This morning Piki (in the picture) realized the potential of a roll of toilet paper. 2. Yesterday I got some goose berries from my friend at work. In the evening I had some of them in a bowl beside me on the sofa and went I went to bed, I forgot them there. In the morning I had lots of goose berries on the floor and I even saw the kittens running around with a goose berry in their mouth! By the way - the berries make really nice footballs :) 3. The last green plant (except for my jade plant) within the reach of the kittens had been spred all over the kitchen table while I was at work, and the dirt in the pot, too.