Yarnharlot, alias Stephanie Pearl-McPhee määrittelee Startitiksen seuraavasti (vapaa käännös):"Startitis voidaan määritellä järjettömäksi hinguksi aloittaa uusia neuleprojekteja; hinguksi joka jättää täysin huomiotta jo aloitettujen projektien määrän, odottavat deadlinet ja rajalliset rahavarat."

Kärsin tästä aina ajoittain ja nyt olen huomannut kärsiväni myös muista neulomistaudeista. 

Houcutus-blogitus. Muut neuleblogit - juuri te siellä ruudun toisella puolella, älkää yhtään yrittäkö piilotella! Muut neuleblogit houkuttelevat viatonta lukijaa mitä upeammilla ja ihanammilla kuvilla uusista ja uhkeista lankakeristä ja -vyyhdeistä; bambu-, ebenpuu- ja ruusupuupuikoista; ja muista tykötarpeista.

Langakauba-netitus. Kun noista edellisistä aloittaa kuvien katsomisella, hyvin pian joutuu äärimmäisen helposti seuraavan basillin vaikutusvallan alaiseksi ja surffaa pitkin puolen maapallon nettilankakauppoja. Ihania kuvia, laajat valikoimat, nopea toimitus, ja vielä halpaakin.... Kunnes huomaa, ettei valuuttana ole euro...

Teknitus-välineitus-oireyhtymä. Tämä ei ole niin laajalle levinnyt kuin nuo edelliset, mutta jyllää minussa todella voimakkaana. Tunnetaan myös urheilun saralta nimellä välineurheilu. Rakastan koneita, masinoita, vempeleitä ja kaikenmaailman rojuja. Ei väliä onko se iso tai pieni, sähköinen tai mekaaninen, iisi vai vaikea selkoinen... Kunhan se on uusinta uutta tai sitten todella vetoavaa vanhaa tyyliä ("kyllä ennen vanhaan osattiin").

Tein siis tilauksen.

519527.jpg