Taas tänään koulutuksessa. Tänään tuli enemmän uutta asiaa, joten neuloin vähemmän. Ja neuloin sellaista, jota ei voi esitellä täällä....paitsi jos se menee pieleen ja jää itselle. Päätellen kouluttajan reaktioista, olen jäänyt ikuisiksi ajoiksi hänen mieleensä... :)

Eilen unohtui tämä.

215476.jpg

Vapaalankahuovutusta erittäin ex tempore ja nopeasti toteutettuna.... Tekisi mieleni laittaa uudestaan koneeseen ja kenties vielä senkin jälkeen, ja yrittää saada pieni lopputulos ja kenties kiinnittää patalappuun tms....

216632.jpg

Nalle Colorista pienen miehensukat. Lankaa kului 37g. Kuvasta ei käy kovinkaan selkeästi ilmi, että tuo vasemman puoleinen sukka on isompi....Joko höyryttelen ja yritän saada samankokoisiksi tai sitten teen molemmille uudet parit...katsotaan miten käy.

Miksi? veropäätöksessä (joka tuli tänään, jihuu!) ei erotella sen tarkemmin kohtaa "muut tulonhankkimiskulut"? Nyt pitää joskus (perjantaina ehdin, ehkä) soittaa verotoimistoon ja anoa, josko he voisivat katsoa koneeltaan ja kertoa mitä on hyväksytty ja mitä ei. Esim. jos tietsikkaa ei ole hyväksytty, nosta ison haloon. Jos on hyväksytty, onko osissa vai kertahyvityksenä? Jos osissa, pitäisi tietää se, jotta voi ensi vuonna anoa jatkoa...ärsyttää. Mutta summa miellyttää :)

EN korjaa tänään sijaisen pitämiä kolmen luokan kokeita! Syy. Sähköpostiin oli ilmestynyt viesti, että kirjasto suljettu pe+la atk-järjestelmän päivittämisen vuoksi (Viitasaari liittyy Kepri-kirjastoihin). Se siis tarkoittaa myös, että minun koulukirjastoni atk-tsydeemi ei toimi perjantaina, jolloin on taksvärkkipäivä ja jolloin olin ajatellut uurastaa koko päivän kirjastossa.... Korjaan siis perjantaina nuo tämän päiväiset (ja huomiset) kokeet....