Punastelen tosiaankin. Taisin yrittää yksikseni tyhjentää koko Pirkkahallin...(kotiin tullessani piruuttani punnitsin saaliskassini - 2395 grammaa!). Tosin bongasin melkein heti sisälle päästyäni lauman muitakin keuruulaisia - oli ollut bussikuljetus... Miksei kukaan kertonut mulle!!! Toisaalta oli kyllä tosi mukava ajellakin. Ihan ittekseen, omien ajatusten kanssa, mielettömän maitosumun ympäröimänä. Otin sumusta jopa pari kuvaa kännyn kameralla - mutta eiväthän ne tietenkään onnistuneet. Mitä? Minäkö vaarallinen kuski.... :)

Olin päättänyt bongailla kauhiasti myös bloggaajia. Mutta ensimmäiset pari tuntia menivät melkoisessa euforiassa, en huomannut mitään muuta kuin ihanaa, ihanaa, ihanaa.... Sitten kokosin ajatukseni ja yritin, mutta kohtuullisen huonolla tuloksella. Jos tuntomerkkinä on kolmiohuivi, kuva blogissa, tai vain jotain blogimerkinnöistä hatarasti muistiin jääneitä mielikuvia, ei tuloksena voi olla ihmeitä. Angorinan Catarinan kuitenkin tapasin! Oli mukava nähdä oikeasti niin ihanien lankojen luoja. Vihreä ihana angoralanka näyttää yksiväriseltä, mutta kerän sisus on sinisävyinen.

266148.jpg

Kävin Priiman kojulla kuolaamassa Noroja - ja myyjä tuli varovaisesti luokseni ja kysyi:"Tuota, onko kaikki ok? Näytit siltä kuin olisit löytänyt jotain aivan hengen salpaavaa...." Niin, en ole ikinä ennen nähnyt Noroja saati sitten koskettanut!!! Ihania.... Mutta sillä hetkellä jätin vielä mietintämyssyyn, koska ei ollut mitään tiettyä mallia mielessä. Palasin kuitenkin hakemaan Norot myöhemmin (ei edelleenkään mitään tietoa mitä niistä tekisi) ja kas! Minut bongattiin samalla hetkellä kun itse katsoin, että oliskohan.... Satu U ja Johanna! Tutisin niin Noro-innossani, että kadotin nämä iloiset naiset näkyvistäni, ennenkuin ehdin kiittää ihan oikeasti Satua ihanasta vaihtohuivista - siis viime kesän huivivaihto!

266149.jpg

Ostin paljon. Mutta (enimmäkseen) sellaista mitä olen miettinyt jo pitempään ja lykännyt postimaksujen ja aikapulan takia. Muuten, en löytänyt mistään kojusta AIKAA myynnistä, vaikka etsin kyllä kohtuullisen kiivaasti ;)

266147.jpg

Värttinä ja karstat (perintörukki on jo) Toikalta. Sain muuten viimeisen värttinän aamulla klo 9.20.... Villaa (voiskos käyttää noiden edellisten kanssa) Pirtin Kehräämöltä. Ja pikkupussukka villakikkaroita Piikulta. Viimeiset oli kyllä ihan ex tempore....mutta kun ne näytti niin hassuilta...

266152.jpg

SNY:ni Tuula tutustutti minut maailman ehkä ihanimpaan (tai yhteen niistä ihanimmista, koska ihanin vaihtelee hetkittäin...) sukkalankaan. Ohutta ja kestävää, ihanaa neuloa. Olen jo kuukauden verran melkein tehnyt tilauksen Vihreään Vyyhtiin, mutta nyt sain ilman postikuluja. Punainen on oikeasti rehellisen punainen, ei oranssihtava....ja alaoikealla on vihertävää raitalankaa.....

266153.jpg

Muita tarvikkeita (käsityöt tuppaavat ajoittain olemaan välineurheilua...). Elämäni ensimmäiset Addit. Eilen illalla tuli akuutti tarve tod.näk. nelosen pyöröille. Tod. näk. koska kolmosen oli selvästi liian pieni, kolme puolonen on kiinni työssä, joka aika varmasti menee purkuun ja neloset on kiinni JYV työssä.... (jos nyt saan sen jouluksi valmiiksi...). Äsken tuossa testailin... Muuten hyvät, mutta saisi olla terävämmät kärjet - 3 oikein yhteen ei meinaa onnistua.

Tuota pikkuruista sydänpiparimuottia olisi tarkoitus hyödyntää neulahuovutuksessa. Ja noita hakaneuloja (semmoisia kilttihameen neuloja) etsin joskus, en löytänyt, nyt löysin, oli pakko ostaa, en muista enää miksi etsin....

266154.jpg

Tilkkuja Piia ? En muista nimeä, mutta A-halliin mennessä heti vasemmalla. Ainakin yksi pääsee laukun sivuun. Aion purkaa viimekeväiset kauheat nappikoristeluni ja laittaa jonkun näistä. Ensin se laukku on pestävä.

Lopputulos? Tyytyväinen matkailija. Oli ihana (monesko kerta kun kirjoitan ihana!) hypistellä erilaisia materiaaleja, bongailla kivoja ideoita ja vinkkejä (nyt tiedän mitä teen seuraavista epäonnistuineista huovutuksista (jos muistan enää siinä vaiheessa)), nähdä Matias Jungar livenä (Strömsö - kaksi vanhaa leidiä istui kanssani samassa pöydässä kahvilassa Matiasta katselemassa ja toinen totesi:"Sillä on enemmän hiuksia teeveessä"!), käydä jossain muualla kuin joka lauantainen ruokakauppa-apteekki-kirjasto-reissulla ja nauttia ilmapiiristä! Vuorelman lankoja jäin kaipaamaan ja Wetterhofkin olisi voinut jakaa värikarttoja ilmaiseksi... Ryijypaketteja ihailin ja ihailin ja melkein ostin, mutta onneksi tulin järkiini.