Hilma lähti äsken kotiin - nyyh! Vannotin tuomaan uudestaan hoitoon, mahdollisimman pian. Nyt pitää kohta imuroida mahd. paljon karvoja pois (silmät on vieläkin hiekkaiset ja kutiaa). Ainoa asia mistä en pidä kissoissa on tuo mahdoton karvanlähtö. Mutta muuten ne on kyllä niin lutusia. Tänäänkin neuloessa, se tunki väkisin syliin. Mutta oli kyllä käsittämättömän hyväkäytöksinen kissa - kaikki omani ovat aina olleet terroristi-riiviöitä. Tämä ei edes kukkia syönyt?!?

Uusista Nalle Coloreista (vaikka niistä onkin paljon kirjoitettu). Sininen oli kivahko ja neulomisjälki siistiä. Vaaleanpunaisen jälki taas jotain oudompaa:

33376.jpg

Siis tämähän on saivartelua, mutta miksi ne eivät voi olla edes melkein samanlaiset? Onneksi nämä menevät ihmiselle joka ei omien sanojensa mukaan osaa neuloa ollenkaan (osasi ainakin kaulahuivin tyttärelleen). Jalkapohjat ovat kyllä molemmat tuon vasemmanpuoleisen näköiset ja ihan hyvin samanlaiset. Ärsyttävää.

33379.jpg

Nalle colori. Noin 85 grammaa. Koko aikuisen naisen (37-38). Puikot 3½. Pitsineuleen olen oppinut ex-äitipuoleni äidiltä, eli kutsun sitä hänen mukaansa kangasniemeläiseksi. Todennäköisesti sillä on olemassa joku oikeampi nimikin. Äärimmäisen helppo ja nopea.

33380.jpg

33381.jpg

Seuraavaksi heiluttelemaan niitä rumpupalikoita ja kyttäämään vaaleja. Toivottavasti on todellinen trilleri! Pitänee myös aloittaa viimeistään huomenna joku sukka/lapasprojekti taas, koska tiistaina on abeilla studiotunti (ope neuloo) ja ti-illalla Otava tarjoaa kirjaesittelyn (neulomista) ja ruokaa. Ja mahdollisesti voin neuloa autossa, jos saan houkuteltua työkaverin kuskiksi .