Ihana löhöviikonloppu! Ei mitään järkevää, vain roskaromskuja, sohva ja kissat. Paitsi.

-Käyty jumpassa. Ihana hiki.
-Pesty pyykkiä urakalla. Tai konehan ne pesee, mutta kun kuivaus on käsipeliä. Eli minä ripustan. Katit pudottavat. *Minä ripustan uudelleen (ja oion ryppyjä ja pudistelen pelletin murusia pois). Katit pudottavat.*           - Toista väliä *-* uskomattoman monta kertaa.
-Harrastettu ankaraa ajatustyötä. Mitä päivänavaukseksi tiistaina? Ratkaisu: Keskiviikko on Euroopan kielipäivä - puhun kielistä.
-Roikuttu ihan liian kauan netissä, lähinnä Ravelryssä (siitä pitää joskus kirjoittaa oikein kunnolla) ja vähän kyllä ihan asiankin vuoksi. Tilattu jotain - ei lankaa - SNY:ni saa osan tilatuista jossain vaiheessa.....
-Paistettu kanaa niin paljon, että saa parina päivänä evääksi kanasalaattia. Väistelty taidokkaasti tasapainoillen jaloissa tuoksun houkuttelemina pyöriviä katteja.
-Ulkoiltu kissojen kanssa. Indy kiipeili puissa - onneksi korkeimmillaankin vain 1½ metrin korkeuteen ja tuli itse alas.
-Kaatanut mukillisen teetä keittiön matolle (nyt koneessa, onneksi mahtuu), syytän kahta....

Neulottu vähän - onkohan se sittenkin liian pieni? En halua kittanaa, vaan vähän reilumman. No, neulon vielä vähän ja yritän sitten sovitella.

926641.jpg