Jakku pohdituttaa. Juuli: nimesin jakun JuuliChaneliksi siksi, että siitä näyttää tulevan lyhyehkö, tosin ei niin lyhyt kuin välillä luulin. Neulepinta on ihanaa! Kamera ei osaa vangita sitä missään valaistuksessa oikein, mutta yritän vielä...

Pohditusta, eli hihat olen ennenkin neulonut ylhäältä alas, mutta en koskaan istutettuja hihoja... Kannattaako tehdä irrallisena (helpompi, koska en omista kuin yhden  8 mm pyörön, saisi tehty hihat yhtäaikaa, eli todennäköisyys saada kaksi samanlaista hihaa kasvaisi) vai poimia pikkuhiljaa silmukoita ja lähteä vartalosta alaspäin... Kiinnostaisi, koska niin en ole istutettua hihaa koskaan vielä tehnyt. Toimisiko?

Lankaa on tod.näk. tasan juuri sopivasti, mutta varasuunnitelma tällä hetkellä on (siis suunnitelma tuntuu vaihtuvan vähän väliä) viininpunainen Nalle. Jos aloittaisin hihat ylhäältä, sitä mukaa kun lanka hupenee ja alkaa tuntua epätoivoiselta, voisin pikkuhiljaa aloittaa raidottamaan Nallella. Lopulta resori olisi ehkä kokonaan Nallea. Tai sitten ei. Onneksi hihat on tällä paksuudella aika nopea tehdä ja Juulin lanka kestää hyvin purkamista ja uudelleen neulomista (tuo tuli aloituksen kanssa testattua tehokkaasti). Voin siis soveltaa, säveltää ja soheltaa lahjakkaasti ja useaan kertaan ;)

Nyt Tuuriin.