Lokakuu ja Socktober alkoivat. Langattoman kuukauden jätin sovinnolla väliin, kun haaveilen pääseväni syyslomalla joko Päntäneelle tai Pirtin kehräämöön. Jälkimmäinen tuntuu tällä hetkellä todennäköisemmältä, koska isoäitini kaipailee minua kylään. Socktoberista on oma kuvablogi! Käykää katsomassa ja lisäämässä omia kuvianne (varmaankin join this group? -kautta). Kannattaa erityisesti pistää pyörimään View as slideshow! Mielettömän makeaa katseltavaa neulesukkafanille.

Yo-sukka jäi tauolle (toista sukkaa mennään jo), koska sain eilen illalla älynväläyksen yhden joululahjan suhteen. Keksin mallin, joka sopii ja ehkä kelpaakin kohta 15 täyttävälle pojalle, mutta ei ole älyttömän tylsä tehdä. Eli ei siis pitsiä, mutta joku juju. Valmistuu tosi nopeasti. Ja jopa löysin varastoistani riittävästi yhtä ja samaa lankaa... Kummallista olisikin jos ei taatusti yli 15kg varastoista löytyisi... Tosin lahjus vaikuttaa sellaiselta, että jos ei pojalle kelpaa, niin äiti omii sen :)

Tänään oli opekokous. Ja jälleen kerran me teimme sen. Jäimme jauhamaan samoja kysymyksiä, yhä uudelleen ja uudelleen. Jos sanoisin miettien ja pohtien, se kuulostaisi tosi hienolta ja hyvältä. Mutta itseasiassa taisi kyllä olla enemmänkin kyse jankkaamisesta ja omien asemien pönkittämisestä.... Mutta kyllä muutama asia edistyikin ja jotain uutta ollaan taas kokeilemassa. Meillä on paljon taitoa, osaamista ja halua. Kunhan vain kaikki olisivat mukana yhtä innokkaasti. Taidan olla idealisti.

Ja ensi viikon maanantai jännittää! Joo, silloin olisi neuletapaaminen Jkylässä, mutta jälleen kerran minä livistän. Nyt on kuitenkin hyvä syy. Erinomainen syy. Meidän koulun opettajista (vain naisia jostain syystä) ainakin kahdeksan + yksi miesopen vaimo, me aloitamme ikioman kässäkerhon! Mukana on sen verran paljon taitotietoa eri aloilta, että saas nähdä mitä kaikkea syntyy. Yritän salakuljettaa mukaan kameran ja jos muut sallivat, kuvata töitä ja tekemisprosesseja.