Väsy. Tosi väsy. Nukuin jo äsken tunnin. Taas sataa vettä. Kokeet jätin koululle - tarkoituksella.

Huomenna onneksi on liuta yli-innokkaita ysiluokkalaisia jotka tekevät digikameralla minivideonpätkiä (en français), joita editoidaan sitten Movie Makerilla (yhteistyötä atk-ryhmän kanssa, tosin minun pitää ensin näyttää ko. ohjelman toimintaa, kun ei atk-ope ole sitä käyttänyt koskaan....). Toivottavasti saamme näitä tuotoksia esille nettiin vanhempien iloksi :)

Eilen leivoin vain yhden hedelmäkakun ja nyt olen käynyt nitistämässä siitä pieniä paloja vähän väliä.... Tällä menolla ei huomenna ole enää viemisiä alkuperäisen Kässäkerhon (ajalta ennen opettajien kässäkerhoa) pikkujouluihin...

Kävin postissa. Kortit ovat matkalla. Samoin JYV-paketti. Ja vielä lankakauppojakin on tehty ja autettu kanssa-neulojaa hädässä Iso Veli Colorilla. Pitäisi tosin paketoida ja lähettää kaikki muut matkustavaiset joulupaketit. Mutta ensi huomenna kaksi kässäkerhoilijakamua saa valita mieleisensä pannulaput, ja sitten vasta lähetän loput ympäri Suomea.

Haluan tehdä jotain itselle - vaihteeksi - Noroista...

Rapinaa ei ole enää kuulunut (ONNEKSI!!!) - myrkyt poistettu, loukut kuitenkin jätetty. Naapurin rouva on kauniisti ilmaistuna kauhuissaan ja paniikissa....

AI NIIN! Nuo eiliset lapaset Pirtin Kehräämön karstalangasta - niistä sitten lähti jonkin verran väriä 60:ssä asteessa. Varokaa siis.