Huono otsikko kun kuuntelee tämän päivän uutisia. Pysäytti töissä meidät miettimään, pohtimaan, hiljentymään.

Mutta onnea voittajille! Arvonta on siis päättynyt, Villapallo sai kunnian olla viimeinen osallistuja. Laskin 61 eri henkilön kommenttia - aivan ihania, hervottomasti naurattivia tarinoita! Ja lähellä totuuttakin: Indy todellakin jahtasi jotain ötykkää, joka oli tullut sisälle takkapuiden mukana ja taarusti katon ja seinän välissä olevalla listalla. Ja kyllä, seinällä on kartta kotiseudusta, Sprengportenin Manööverikartta 1775-1776 Mikkelistä.

Piki puolestaan tunkee itsensä aina pyykkikoneeseen kun sitä tyhjennetään tai täytetään. Tyhjennyshomma vähän ihmetyttää, koska minun vanha konerupuni on pesun jälkeen aina tosi kylmä ja nihkeä (linkous huimat 600 kierrosta....). Muutamat olivat sitoneet kissakuvat upeasti, juonellisesti toisiinsa - tällainen taituruus uppoaa aina hyvin opettajiin ;)

Langat - no, olen samaa mieltä, mohaireista huivi, tosin bolerokin on ehdotustenne myötä alkanut houkuttaa. Ja Sarekeista piti alunperin tulla lapaset, mutta nyt on ideoita huomattavasti enemmän, enkä enää tiedä mitä... No, onneksi on muitakin lankoja ja ideoita.

10% tempauksen kuukausiraportissa laskin koko menneen tempausajan uusiksi, ja onneksi (?), sillä olen jossain kohtaa mokannut. Kulutettavaa on tällä hetkellä oikeasti 2303g. Tämä itselle muistiin.

Aamulla katselin spostista KnittingDailyn tiedotuksia tyyliin "Talven IK ennakkokatselussa". Ja ajattelin, että milloinkahan tulee tänne pohjolan perukoille. Tuli tänään! Luettava uudestaan ennen kuin uskallan kommentoida sen enempää.

Ai niin, se arvonta....

1043859.jpg

Arvoisat viralliset valvojat olivat näin innostuneita - no, herätin heidät päiväunilta... Pesuvati kylppärin lämmitetyllä lattialla on maailman paras nokostelupaikka. Kauankohan nämä suursyömärit mahtuvat vatiin yhdessä?

No, satunnaislukugeneraattori arpoi kaksi numeroa, joista ensimmäinen on kirjapalkinto ja toinen lankapalkinto.

38 7

38 = Milliini

7 = Rouva Oranssi

Onnea!!! Ja kaikille tämänn 2-vuotispäivän kunniaksi virtuaalikakkua - oikeaa en ole leiponut sitten legendaaristen kirves- ja holahduskinuskien....