Käsiasia herättikin keskustelua - kiitos. Olen aina kuvitellut omaavani keskikokoisen käden, 17 cm (paitsi tosi pienet pikkurillit, varsinkin oikeassa kädessä, koska se oli kipsissa joskus ala-asteella 6 viikkoa ja unohti sitten kasvaa yhtä nopeasti kuin vasen - hanskoissa jää aina kilometri tyhjää pikkurilleihin). Mutta nähtävästi käteni onkin pienehkö. Ne tekeillä olevat lapaset ovat hassut sillein, että joustimen ja kuvion alku (ja samalla peukalokiilan alku) jää aivan liian alas jonnekkin kohti kyynärpäätä - siis jos sijoitan peukolon oikealle kohdalle. Silloin sormipää ei ole ihan hirveän iso. Mutta teenpä nyt tämän parin ja sovitellaan ja sompaillaan ohjeita sitten tulevissa.

Sen tiedän, että koipeni on pieni - ellei ikä olisi levittänyt ja laskenut jalkaholvin lättänäksi, olisivat kaikki kengät vielä 36. Paitsi kumpparit ovat 39 kun eivät muuten mahtuneet pohkeesta ;) Villasukkia siis tarvitaan...

Tänään on taas tullut keskusteltua ja pohdittua ihmisluonteiden erilaisuutta. Toinen syö suruihinsa (minä) ja toinen taas lakkaa syömästä ja urheilee minkä ehtii.

Popperissa Jkylässä on kuulemma lankojen lopetusmyynti eli langat -15% ja Woolly Workshop lähetti alepostia myös. Ja ei tee yhtään mieli mitään lankaa - sairas?