Puolikas tilkku lisää. Ja yksi sukanvarsi valmis.

Tuomastilkusta voi lukea lisää täältä.

Joo, olen Mikkelistä kotoisin, mutta lähtenyt sieltä suureen maailmaan jo vuonna -89. Lähes koko isänpuoleinen suku kyllä asustelee vieläkin Mikkelissä, Juvalla ja sielläpäin. Ja minäkin käyn aina kun ehdin ja jaksan.

Isännöitsijä oli kyennyt jättämään viestin vastaajaan. Ilmastointilaitteen rikkoutuneen osan tilalle on tilattu uusi - eipä tiennyt milloin tulee... Eli vesivaraajan lämpötilan vahtaus jatkuu...

Huomenna pääsen hierojalle!!!

Livistin tänään yhdestä kokouksesta...

Tänään sain ihanan tumman punaisen, tuoksuvan ruusun ja ylellistä suklaata - kansalaisopiston enkelit lahjoivat syyslukukauden päättymisen kunniaksi.

Nyt menen tulikuumaan suihkuun hautomaan vasenta poskeani...kolmatta päivää kuin puuta, puuduksissa ja vihloo ja jomottaa - ei voi kumartua tai kyykistyä. Antibiotteja en hae, koska tämä toistuu kerran kuukaudessa, parissa. Viime talvi oli paha ja kärsin tästä melkein jatkuvasti.

Sain tänään toimimaan kahdet videoneuvottelulaitteet - röyhistelen täällä rintaani tosi polleana :) Tosin toisesta minä vain kuulin vastapuolen, koska kameraa ei ollut kytketty tietsikkaan eikä telkkariin (VOI naurun röhötys - kirjoitin ensin: talkkariin....). Ja en löytänyt sopivia johtoja... Saas nähdä miten käy maanantaina kun pitäisi muodostaa silta ja oikein käydä koulutusta tällä konstilla.