Postia on tullut parjattua välillä oikein rutkasti mm. eilen kinastelin paikallisessa, että mahtuuko kuori luukusta vai ei.... Olen väsännyt heidän mittojensa mukaiset raamit (ne keltaiset, joilla aina testataan mahtuuko) ja kotona mahtui mutta postissa vain pitkin hampain. Voisiko tällaiset viralliset raamit saada jostain kotiinkin?

Niin, mutta kyllä posti toimiikin! Viime viikonloppuna tilatuista kirjoista kaksi saapui jo tänään. Neulekirjat antavat odotuttaa itseään, mutta Stephanie Pearl-McPheen (alias Yarnharlotuusin ja Donna Leonin uusin saapuivat. Nyt on sitten vain hirmuinen propleema: luenko jompaa kumpaa noista vai neulonko? Toisaalta tuo Leon pitäisi saada luettua, kun olen jo luvannut sen lainaan...

578022.jpg

Ulkona oli niiiiin kylmä kuvata, että kamerakin osoitti hyytymisen merkkejä. Joten paras kolmesta otoksesta saa kelvata. Nyt se on ihan valmis!

Ohje: Moda 2/2007 (Huom! Ruutukaaviossa on virhe, samoin ohjeen kaavakuvan mitoissa L-koon kohdalla (etukpl ei ole 22cm vaan 25cm) ja vielä silmukkamäärissä takakpl:n kädentien kavennusten yhteydessä: 107 miinus 6 on kyllä 101 mutta silloin kädentien kavennuksia ei tehdä kuin toisessa kainalossa.... eli 107-12=95 (Kaikki koot laskettu samalla tavalla hiukan pieleen)).
Lanka: Garnstudio Safran (iiiiiihana lanka, 100% puuvillaa, ei halkeile ja tuntuu tosi laadukkaalta). Menekki 414g
Puikot: 3 mm (vaikka jossain postauksessa horisinkin 2,5 puikoista) ja koukku 2,5

Tänään tämä oli jo töissä päällä, vaikka rapuvirkkauksen teinkin äsken. Tosi mukava muuten, mutta tuo vyö/nyörit tulevat alimmaisten kylkiluiden päälle, jossa mulla ei ole vyötäröä.... (jos mulla on vyötärö, se on jossain vähän alempana). Nyin ja kiskoin koko ajan alemmaksi, mutta kun totun tähän muotiin (kuulemma tämmöinen vyötärö on muotia) niin varmasti tulee pidettyä ja paljon! Tykkään! Voisin vaikka tehdä toisen... Tosin sitten sumplisin ton vyötärön alemmaksi :)

355291.jpg