Mitähän kaikkea piti muistaa kirjoittaa?

Ensinnäkin. Routa, anteeksi, mutta hävitin kommenttisi. Vuodatus-päivitys-ongelmien takia julkaisin postauksen uudestaan ja hävitin kommenttisi.

Tänään tuli paketti. Saumoja, soppaa ja sydämen asioita-blogin Anne oli ystävllisesti päättänyt lahjoa kaikkia arvontaan osallistuneita, joten sain ihanan jouluisen paketin. Joulukuusenkoristeita (tai nämä ehkä pääsevät koristamaan uutta ovikoristettani, kunhan saan sen valmiiksi, koska minulla ei vuosiin ole ollut kuusta), nami-suklaatia ja joulunpunaista lankaa! Kiitos!!!

269676.jpg

Viikonlopun (tai oikeastaan sunnuntain) aherruksen tuloksena Pirtin kehräämön jostain alekorista napatusta langasta:

269677.jpg

Tässä vaiheessa nämä lapaset olivat täydellisen sopivat minun käteeni. Eli 40 silmukkaa, peukalossa 6+6+muutama reunoista ja noin 60 sileää kerrosta muutaman n-o-n kerroksen jälkeen. puikot 4 mm ja lankaa meni 35 grammaa. Sitten koneeseen neljäänkymppiin ja nyt nämä - työkavereitteni arvioiden mukaan - sopivat 9-10 vuotiaalle tai pienemmälle toisten lapasten päälle. Pienemmälle oli tarkoitus, joten saavat luvan kasvaa nopeasti tai käyttää toisten päällä ;) Toisia samanlaisia juuri teen - eteni aika hyvin tämänpäiväisen opekokouksen ansioista. Tänään siis yhteiset asiat ja yläaste, huomenna lukio jatkaa.

269678.jpg

Kaunis ja pehmeä pinta. Ihana väri! Jotain koristelua olisi tarkoitus keksiä....jotain poikamaista....ajattelin ensin sinisiä pikku-sydämiä.....ehkä jotain muuta...