Olen aina rakastanut postilaatikkoani. Ei se mitenkään erikoinen ole. Ihan tavallinen muovinen ja punainen. Mutta sieltä tulla tupsahtaa ihan kiitettävän usein tosi kivaa postia. Ikävä kyllä myös laskuja... Kaikenmaailman nettilankamyymälöiden ja muun maailman neulelehtien löytämisen jälkeen noita kivoja posteja on ollut entistä useammin. Ja kaikkein parasta: yllätysposteja! Arvasin Puikottelua -blogin kisassa oikein KoolAid-pussien määrän - joskus käy uskomattoman hyvä säkä! Ja eilen sain tosi ihanan paketin:

155862.jpg

Täydennystä koolaid-varastooni (joka on kivan massiivinen - heti kun inspis iskee voi ryhtyä tuumasta toimeen), rakastamaani Regian lankaa ja aaah - suklaata! Tänään siis mussutetaan. Kiitos!!! Lankaa en voi aloittaa heti, kun on yksi mohairjuttu kesken (saan siihen vielä lisälankaa lauantaina ja nyt pitäisi kilkutella viimeiset kotona jo olevat kerät pois ja yrittää arvioida paljonko lankaa tarvitaan lisää...), yksi salainen juttu kesken, yhdet melkein alotetut sukat kesken ja mitähän vielä. NIIN, ja se merinosilkki on EHDOTTOMASTI seuraava aloitettava uusi. Jos en aloita, niin sitten se kuluu puhki paijailuista....

Julistus! Super-hyper-älytön lukema lähestyy mittarissa. Se joka sattuu nappaamaan täsmälukeman 50 000 ilmoittautukoon - luvassa jotain kivaa! Lisäksi toinen palkinto arvotaan kaikkien niiden kesken, jotka tähän postaukseen kertovat suuren haaveensa. Mitä sinä haluaisit joskus elämässä todella tehdä? Jos olisi rajattomasti aikaa, rahaa, mahdollisuuksia.... Itse haluaisin lähteä taas opiskelemaan, käsitöitä. Tai asumaan ja opiskelemaan Ranskaan. Tai muuttaa joksikin aikaa erakoksi jonnekin oikein syrjäseudulle luonnon keskelle. Tai omistaa mielettömän ison ja vanhan ja kauniin kirjaston, jossa tuoksuisi vanhalle puulle ja vanhoille kirjoille. Jne. Arvonta suoritetaan joskus viikonloppuna, joten sanotaan, että ilmottautua saa lauantai klo 23.59 asti. Lycka till kaikille :)