...ihastunutta huokailua. Tänä aamuna kello kuusi kellon soidessa, piti heti nyppiä pingotusneulat irti ja päätellä langanpäät. Ja heti huivi käyttöön! En koskaan malta millään odottaa, vaan uusi, valmistunut "teos" pitää heti saada käyttöön. Ja koulun käytävillä pyörin kuin pieni (!) prinsessa.... Enhän ole turhamainen... :)

335027.jpg

335026.jpg

335025.jpg

Valitettavasti ei tämän kummempia tunnelmakuvia, kun tuo mollikka ei suostunut näyttäytymään.

Ohje: Interweave Knits fall 2006, Swallow tail
Puikot: Kultaiset Addit 4 mm (paitsi puikkomittarini mukaan noin 4,25 mm)
Lanka: Angorinan Angoravilla, 130 grammaa (lopuille 37 grammalle on jo suunnitelma)

Ensimmäistä pitsikuviota on tehty kolme mallikertaa ohjetta enemmän. Sen seurauksena lisäsin toisen kuvion alussa neljä ylimääräistä silmukkaa, jotta sain kuviot täsmäämään. Viimeisen kuvion alkaessa jotain kuitenkin häikkäsi.... Joo, koko huiviin tasan 33 kuviota, mutta koska huivi koostuu kahdesta peilikuvasta, olisi kummallekkin puolelle tullut mukamas 16 ja PUOLI kuviota.... No, lisäsinpä siis vielä viimeisen pitsin alkaessa ylimääräiset 8 silmukkaa. Onneksi nuo lisäyskerrokset upposivat huiviin pingotusvaiheessa tosi  nätisti. Mutta opinpahan jotain.

Väri on niiiiiin ihana, että en tosiaankaan anna tätä pois, vaikka alunperin ajattelin lahjaksi. Nyt kässäkerhoon, jonne tietenkin vien tämän ihailtavaksi :)