Kyllä, minttusuklaata löytyy yhä Alkosta. Tosin ei sitä oikeaa ja alkuperäistä 80-luvulta, vaan joko Baileys'in versiota tai sitten Ranskassa tehtyä, jota myydään nimellä Kissanminttu. Jälkimmäistä vähän varovasti maisteltiin..... Tuoksui juuri sille oikealle ja mietin jo, että uskaltaako maistaakaan, olikin mintun väristä! ja maistui its.as. aika hyvälle. Esim. jätskin kastikkeena voisi olla aika muikeaa :)

Hauskaa oli muutenkin! Musiikkivalikoima oli huima, samoin tanssiliikkeet. Vaatteet olivat osalla kerta kaikkiaan mainiot, osa (kuten minä) oli muuttanut liian monta kertaa ja hävittänyt melkein kaiken... Pitäisi koota ihmisiä yhteen juhlimaan useammin kuin kerran vuosikymmenessä... Tänään on ollut vähän yliväsynyt olo, kun ei ole tottunut valvomaan.

Vuoden viimeinen työ.

321936.jpg

Ohje: Käspaikka (Tehty muuten ohjeen mukaan, paitsi sileää neuletta. Jos nyt tekisin toiset, vähentäisin leveydestä hieman.)
Lanka: Fritidsgarn (Suuuuuuloisen pehmeää, mutta kuluuko nopeasti? No, sittenpähän saan tehdä uudet!), 131g - koristelussa itse koolattua seiskaveikkaa tai nallea, en muista.
Puikot: 5½

Eivät ole koristelultaan symmetriset. Päätin testata luonnettani ja tein tarkoituksella erilaiset - katsotaan miten kauan kestän katsella.... Toisaalta nämä ovat niin ihanan tuntuiset paljaassa jalassa, että varmasti pidän kunnes hajoavat...

Vuoden vaihtuessa kesken on kolme neulomusta. Isän villapaita - Ei ole koskettu pariin kuukauteen ja purku-uhka on yhä yllä.... Mutta katsotaan. Lapaset - joo, valmistuvat pian, tarvitaan lahjaksi. Huivi - mitä todennäköisimmin puretaan. Malli on ihana ja teen sen ihan varmasti vielä joskus, mutta lanka ei sovi malliin, pitäisi olla jotain soljuvaa ja selkeää, Pirkka tarttuu liikaa (yrittää huopua).... Virkkuita ei ole kesken ja muista en puhu. En jaksa muistella. Vuoden aikana valmistuneet löytyvät kuvineen tuolta galleriasta. Lankavarastoa tekisi mieli hieman tutkiskella tarkemmin....jos uskallan.

Hyvää uutta vuotta 2007 kaikille!