Ette ikinä usko. KNV:n kokous. Tietenkin neuloin. Kiriä. Ei edelleenkään printattua ohjetta, kun en muistanut. Ja taas tein väärin! Ja taas purin! Tosi tällä kertaa vain puolikkaan kuvion. Nyt se ohje on tatuoitu silmänpohjiin ja aivojen syvimpään kolkkaan. Olis mulla ollut toinenkin projekti mukana siellä kokouksessa, mutta sisu ei antanut periksi luovuttaa....

Kuten tuli luvattua tuossa vähän aikaa sitten NYT on aika kiittää uskollisia, uusia ja ihan kaikkia lukijoita ja kommentoijia. Siis 75 000:n kunniaksi perinteiset arpajaiset. Palkintona tietenkin jotain, en vielä tiedä mitä. Pitäisikö välillä keksiä muuta kuin lankaa? No, esittäköön voittaja toivomuksensa sitten aikanaan.

Eli kommentoi tähän postaukseen, kerro se kaikkein ihanin ja tärkein ja käytännöllisin (käsityö)kikkakolmosesi! Kaiva esiin sisäinen ja kenties salatttu NiksiPirkkuutesi ja kerro minulle ja kaikille muille kiinnostuneille paras ja vinkein vinkkisi elon helpottamiseksi. Ei tarvitse välttämättä liittyä käsitöihin - ei minullakaan ole mitään hyvää kässävinkkiä - ja saa kertoa useammankin.

Mutta jotain minun ihmeaatoksiani.
*Pidän kirjaa kaikille suvun ja kavereiden lapsille tekemistäni sukista ja lapasista - siis minkä kokoiset minkä ikäiselle ja olivatko sopivat. Niistä voi sitten päätellä tulevina vuosina muiden pienokaisten kokoa.
*Lataan iltaisin teenkeittimen valmiiksi aamua varten.
*Käytän vanhaa jalkalampun vartta kukkakeppinä....
*Muuttaessani tähän asuntoon jouduin maalaamaan kaameat ruskeat jalkalistat valkoisiksi. Nyt niistä lähtee välillä maalin palasia. Koska maalia ei ole enää (kuivui), käytän korjauslakkaa....
*Värjäävistä shampoista ja hoitoaineista ei löydy oikeaa väriä minun porkkanapäähäni - sotken kämmellä punaista ja kultablondia.
*Lähetän itselleni sähköpostia, jotta muistaisin tärkeitä asioita!

JNE. Lisään kun tajuan/havaitsen muita....

234041.jpg