Edit 2 (5.10. illalla): Ei sentään ollut alunperinkään tarkoitusta syöttää tuota öljyä vaan ajattelin vain sivellä hellan reunaan. Mutta kun nuo kaksi kahjoa kattia ovat juuri niin kahjoja kuin vain kaksi nuorta honkkelia voi olla, en uskalla. Ne nimittäin maistavat kaikkea.... Piki söi just äsken hämähäkin kylppärin lattialta...

Edit 1 (5.10. aamulla): Lankakomero ja Soffipossu kertoivat kommentissaan tosi tärkeää tietoa tuosta paria riviä alempana mainitsemastani teepuuöljystä! Ei eläimille - myrkyllistä. Kiitos teille!

Villapallo: Täytyy muistaa tuo tea-tree-öljy kunhan muistan samalla hakea niitä vehnänoraita (tai siemeniä) - on vanhat kaurat käytetty ja ruoho tuntuu maistuvan enemmän kuin hyvin. Ja ruoka kanssa.... Ja verhoissa kiipeily (tänään erityisesti keittiön kappa on ollut ihan liian kiva) ja vähän kaikki muukin riehuminen.

Kissat ja neulominen. Koska riehuminen (siis hei, ne ottavat tiskipöydästä vauhtia ympäri huushollia juoksuun!!!) alkaa välillä kiristää hermoja (onneksi yöunet menevät tosi upeasti, mitä nyt välillä pitää siirtää kattia kun se kuorsaa/esittelee peräänsä liian lähellä mun korvaa/nenää/suuta/henkitorvea) pitää kehittää niille uusia leluja. Kestäviä toivottavasti. Ja mielenkiintoisia. Idea on ja toteutus alkaa heti kun pääsen tästä koneelta. Puikot ja hahtuvaa, myöhemmin pesukone liittyy seuraan.

Lauantaina Seinäjoki, ainoa huono puoli on rahanmeno ja langantulo. Ja tietysti se, että minun autollani (ja yhdellä toisella) lähdetään eli en voi neuloa matkoilla. Ellen saa jotakuta muuta nakitettua ajamaan.....

Ilmoittauduin ja mahduin mukaan. Jos on yhtä upeaa kuin viimeksi, niin supervau!

I'm in! And the cats are in the curtains - again. The very next thing I'm going to do is to knit a cat toy - hopefully interesting and durable.