Kiitokset Teijan sanoin Teemun päivästä (multa meni hetki ennen kuin hokasin) Makepeacelle, Ixulle, Marille, Lotalle ja Hannalle! Ja kiitos myös synttärionnitteluista. Ikäkriisiä minulla ei vielä ole koskaan ollut, mutta nyt ehkä voi olla. Tai sitten se on vaan tämän talven harmautta ja pimeyttä (yöllä satoi taas kaatamalla vettä, hakkasi peltikattoon), väsymystä ja elämää.

Kissaherrat kiittävät myös blogimaailman hellästä huolenpidosta - molemmat tuntuvat olevan ihan normaalissa kunnossa. Rallia on vedetty ja tulppaanit kaadettu niin monta kertaa, että nyt ne majailevat tiskipöydällä - helppo siivota vedet pois.

Ja neulominen. Viime maanantaina hain kilon lankaa. Ohjeessa lukee kilo kaksi sataa, mutta kun kaupassa ei ollut kuin kilo. No, eihän mihinkään takkiin (ei edes pitkä) voi mennä yli kiloa.... Voipas. Takakappale on vaiheessa kainalokavennukset pitäisi aloittaa, olen korviani myöten rakastanut sekä malliin (jonka kaikki ovat jo tehneet täällä mutta jota en ihan vielä kerro, jotta jännitys pysyisi yllä) että lankaan (Naturgarn no1) ja lankaa on siis saatava lisääääää! Muuten kaulus jää tosi pieneksi. No, paikallinen ei välttämättä ole innokas tilaamaan 200-300 grammaa lisää (pieni erä), joten lähetin päivällä parille nettiputiikille kyselyä onko ko. väriä. Toivottavasti on, tämä on niiiiiin ihana, iso, lämmin, halittava! Ja koska tämä on niin lämmin, pakkastenkin on tultava edes pariksi päiväksi tänä talvena, mutta ei ennen kuin tämä on valmis. Kuulikohan säiden säätäjä toivomukseni?