Ei kuumetta, mutta maailman seksikkäin ääni. Ja tietysti ranskan tunnilla nasaalit onnistuvat tosi upeasti!

Kotiin tulin äsken. Töissä 8-15, yksi tunti eväiden syöntiä ja kokeen tekoa yhtä aikaa. Kansalaisopisto 16-17.30. Tosin täytyy tunnustaa. Tällä kertaa ope pääsi äärimmäisen helpolla kansalaisopistolla. Kaksi meidän ryhmästämme oli käynyt kesällä Ranskassa ja he pitivät nyt esitykset reissuistaan. Upeita kuvia, hienoja esitteitä ja muutenkin tosi kivaa.

Ja kotona postilaatikko pullisteli.

186166.jpg

Minnien arvontapalkinto oli ihana! Vielä ihanampi kuin ajattelinkaan. Tietysti kuva piti napata äärimmäisen sukkelasti, jotta nyt on salmiakit jo matkalla massua kohti.... Kirja oli paljon paksumpi, runsaampi ja monipuolisempi kuin olin ajatellutkaan. Aivan fantastisia laukkuja ja kasseja. Varmasti tämä kirja joutuu vielä kovaan käyttöön. Kiitos!

Ja laatikossa oli vielä lisäksi postin pakettilappu. Ei lähettäjää merkattu. Onneksi oli postipaketin lähetyskoodi (tai mikä sen nimi nyt onkaan), joten postin sivuille ja tarkastamaan mikä tämä voi olla. Lähetys on lähtenyt ulkomailta!!! Eli rakas Amazon varmaan yllättää minut iloisesti huomenna. Toiskohan posti paketin töihin, jos soittaisi? Osa paketista nimittäin tulee työpaikalle - kolme kappaletta englanninkielisiä Scrabble-pelejä. Luultavasti yksi kirja on jäänyt jälkitoimitukseen....Te, rakkaat kanssaneulojat, olette tilanneet sitä ihan liikaa.