Unohtui koko vappu! No, en juhli, hyvää ruokaa kyllä ostin ja meinasin laittaa, mutta kun tuo nielu on vieläkin kipeä - muuten tunnen itseni ihan terveeksi. Vauhdikasta vappua kaikille kuitenkin!!!

Viimeiset kolme tuntia on hurahtanut tässä koneen edessä, paikallisen Naisvoimistelijayhdistyksen kevätnäytöksen juonnoksi tarkoitettua powerpointtia vääntäessä. Tai oikeastaan innostuin vähän liikaa leikkimään ja tein kaksi eri versiota.... Löysin netistä ilmaisia templateja joita voisi myös käyttää blogitaustoina....

553818.jpg

Kummallisia raitoja.... Kuvaa pienentäessä tulivat, joten kiinnostuneille, alkuperäinen iso kuva löytyy täältä. Asiaan. Melkein olkakavennuksissa. Mutta taas mietityttää. Totta on, että puuvilla venyy kovasti käytössä. Joten tämänkin voi olettaa venyvän pituutta. Modan kuvassa tuon alapitsin yläreuna on suurin piirtein mallin vyötäröllä. Minulla sovittaessa pitsin yläreuna jää juuri rintojen alle... Tosin, tätä ei ole vielä pingotettu ja muutama sentti on vielä tulossa lisää. Mutta pitkään aikaan ei ole mikään ohje pistänyt miettimään näin paljon. Toisaalta ihan hyvää jumppaa aivoille, toisaalta ärsyttävää.

Todisteaineistoa:

553819.jpg

Kyllä. Baijerilaisen alku. Väri... No, tunnin välein vaihdan mieltä :)