Ihme on tapahtunut. Kaupunki on päällystänyt uusikis kaupunginosani läpi kulkevan päätien. Milloinkahan vielä meidän oma katu? Nykyisin pitää aina varotella vieraita, etteivät hajota autojaan....

Kävin tarkastelemassa mustikkatilannetta. Ei ole paljoa, mutta jotain. Taidan siirtyä torin tarjontaan. Muistin kyllä lukeneeni lehdestä uusista omakotitalotonteista, mutta silti äimistyin, kun kävelin pois metsästä entisen kotini kautta. Tie/katu siellä on ja viemäröinnit sun muut. Juuri sillä kohdalla missä seitsemän vuotta sitten tänne muuttaessani poimin puolukoita - se oli niin turvallista kun katuvalot näkyivät... Onko muita ihmisiä jotka saavat rakkulat kantapäihin/varpaiden väliin tms. joka ikisistä kengistä jossain vaiheessa? Kummassakin jalassa on nyt taas yksi.

Paniikki iski eilen illalla. Jätskiautolla juttelin naapurin tytön kanssa. Menee rippikouluun (tällä tai ensi viikolla, unohdin jo!), eli juhlatkin ovat tulossa. Illalla kävin läpi lankavarastoja, jotta saisin jotain lahjuksen tapaista tehtyä. Mulla on ihan liikaa jämälankoja. Ja semmoisia mitä on vain 100g, eli ei riitä ihmeisiin. Erityisesti pitäisi kehitellä jokin mohairjämäprojekti. Rippilahjus on tulossa, tosin en tiedä tuleeko sitä loppujen lopuksi juuri rippilahja vai annetaanko joskus toiste jollekulle muulle.... Ja riittääkö lanka???

En uskaltanut vielä koskea hihoihin....

Maija: Sukkiin joo, taas. Punto on 55% puuvillaa ha 45% akryyliä. Kivan tuntuista.