Miksi kaikilla muilla on postikorttien kauniita ja KILTTEJÄ kissoja, ja mulla vain riiviöitä? Te ette ikinä usko tätä.

Autossa ei vikaa, kunhan vain jääpala suli pois jarrukengästä, kolina lakkasi. Tapahtuu varmasti taas piakkoin uudestaan.... Auto on alkanut muistuttaa emäntäänsä. Heti kun soitan itselleni lääkärinajan, paranen.

Kissat taas. Torstaina oli viimeinen kerta kansalaisopistoa tänä vuonna, ja ihanat opiskelijat muistivat minua ruusu-liljakimpulla. Illan kimppu oli maljakossa takan päällä. Ovelat kissat eivät illalla olleet huomaavinaankaan. Keskittyivät vain langan ryöstämiseen ja Addien jahtaamiseen. Unohdin siirtää maljakon työhuoneeseen oven taakse nukkumaan mennessä - moka, moka, moka, moka!!!! Aamulla olkkarissa odotti miljoona lasinsirpaletta, likomärkä matto, irti napsittuja ruusuja ja terälehtiä (huom! Liljoihin ei oltu koskettu.) ja piskuinen pätkä kultaista lahjanauhaa. Missä loput nauhasta? Luuttusin, imuroin ja kirosin omaa tyhmyyttäni. Ja juotin Indylle parafiiniöljyä - jälleen. Päättelin nauhansyöjän olleen Indy, koska se oksensi, eikä nauhaa löytynyt mistään. Katit kuitenkin olivat omia villejä itsejään. Kummallisinta on, että minä en ollut herännyt, tai mitenkään edes havahtunut maljakon putoamiseen.

Illalla oli kyllä löysää laatikossa, mutta ei nauhaa. Tänä aamuna jälleen löysä hajupommi (onneksi tämä ei ole hajuefekteillä varustettu blogi) laatikossa ja yes! Kultaista nauhaa piiiiitkä pätkä. Noiden kahden ulottuville ei siis voi jättää mitään. Ostin sitten Tiimarista peltisen joulutontun, ajatuksena, että tätä ne eivät voi syödä. No, voihan siihenkin hampaita testata.... Ja kun sen pudottaa lattialle, kuuluu kiva meteli....

Käsityöt eivät edisty, koska on liikaa tarkastettavaa työn puolesta (enkä ole edes aloittanut niitä), pitää siivota riiviöiden jälkiä, pitää ravata kaiken maailman kissan ristiäisissä (maanantaina taas yhdet myyjäistalkoot) ja nukuttaa liikaa. Eilen töistä tullessa otettiin Indyn kanssa (Piki taisi nukkua kylppärissä) oikein poski poskea vasten kahden tunnin päiväunet. Ja kaiken lisäksi teen tällä hetkellä kahta käsityötä vuorotellen ja joka kolmantena iltana aloitan jotain uutta.... tai puran jotain.

1099000.jpg

Minäkö riiviö? Verho on vuodelta -82 joten kiipeily ei haittaa.