Voi Routa! Olen, ah niiiiiin samaa mieltä! Miksi torkkupeitot ei koskaan ole tarpeeksi isoja ja lämpimiä ja.... Tosin mulla on usein parikin vilttiä sohvan selkämyksellä odottamassa käyttöä. Ja ilman villasukkia ei voi mennä nukkumaan. Jos on kylmät varpaat en saa unta.... Sukat tulee (ei talvisin) aika usein potkittua pois joskus yön mittaan. Mutta peiton on oltava leukaan asti :)

Joo, se eilinen tarina oli ihan tosi. Tosin näin jälkeenpäin viisastuneena vähän kyllä ihmettelen itseäni. Miksi en silloin yöllä kun heräsin ja jopa käppäilin ympäriinsä, miksi en silloin käynyt tsekkaamassa sitä ohjetta ja hommannut itselleni mielenrauhaa? Herään aina silloin tällöin keskellä yötä ja mielessä on joku tekemätön asia tai unohtunut juttu. Alitajunta pelaa.

Nyt on melkein valmista. Se peukaloitten soveltaminen puuttuu. En ole koskaan ennen tehnyt peukalokiilaa näin "vapaasti", ilman ohjetta. Muuten näyttää hyvältä, mutta silmukoita on vähän runsaanpuoleisesti.... No, kaventelen sitten pois. En muistanutkaan, että tykkään Maija-langasta näin paljon.

Auto pesty. Jopa imuroitu kilotolkulla hiekkaa ja pikkukiviä. Oli muuten eka imurointikerta sitten tuon auton oston.... kesäkuussa tulee kolme vuotta :) Miksi muuten autopesulassa on aina joku papparainen jonossa ennen minua ja se sekoilee sitten tosi lahjakkaasti?

455766.jpg

Valokuvatorstaissa oli jokin aika sitten aiheena sininen. Silloin ajattelin tätä kuvaa, mutten löytänyt. Nyt löytyi.