Voi hitsi tätä huushollia!

Voisin perustaa jätekangaskaupan - hamsteri ei heitä mitään pois ja ostaa aina kun halvalla saa, muttei kuitenkaan ompele niistä oikeastaan koskaan mitään (no, ehkä kaksi kertaa vuodessa).

Voisin perustaa lankakaupan - paitsi etten raaski luopua langoistani, eikä montaa laatua ole niin paljoa, että kukaan ostaisi.

Voisin perustaa Tupperware-jälleenmyyntipisteen: lähes käyttämättömiä härveleitä ja kuppeja joka lähtöön.

Voisin perustaa kirjakaupan - tai oikeastaan kirjaston, kosken millään halua erota kirjoistani (paitsi joistain vikaostoista). Tilasin eilen muuten taas lisää kirjoja. Harkitsin ensin tarkkaan - peräti puoli tuntia ja totesin, että koska minulla ei ole muita harrastuksia, en tupakoi, enkä juo alkoholiakaan kuin harvoin ja lupaan pyhästi lopettaa suklaan syömisen, voin ihan hyvin tilata viiiiinon piiiiiinon kirjoja ja tuhlata niihin. Eihän kukaan huomannut totta suklaa-juttua, eihän....

Olen muuten jo perustanut kaatopaikan - taidan olla yksi tämän maan laiskimmista siivojista. Samaan syssyyn olen perustanut villakoirafarmin tai pari.

Hihalevennykset tehty, kohta (lue: illalla, ensin pitää käydä hoitelemassa naisvoimistelijoiden kevätnäytös) pääsen kavennuksiin.

567925.jpg

Ostinpa muuten SK:n ja Kauneimmat käsityötkin. SK:ssa oli ihana nyplätty huivi ja pari muuta ihan ok juttua ja tuossa toisessakin oli ihan toteuttamiskelpoisia juttuja.