Rallikansa ei häirinnyt ostosretkeäni - minä kuljin yhteen suuntaan Keski-Suomen halki ja he toiseen. Vain yhdessä risteyksessä vastaantulijoiden jonossa tehtiin niin törkeä ohitus, että minulla lensivät jalat jarrulle ja kädet töötille. Ja minähän en yleensä tööttäile kenellekkään. Jkylässä oli kivan kansainvälinen tunnelma ja tosi kuuma ilma.

Ja rahaa paloi...en edes uskalla laskea. Onneksi olen alkukuun ollut aika tarkasti pussin suu supulla, joten ei se nyt haittaa. Tuli ostettua naamavärkin kunnossapitoon sitä sun tätä (vaikka ei tähän taida tehota mikään), pari perusnarutoppia (kun nämä helteet eivät hellitä ja töissä on kuuma), aikas paljon kaikkea salaista (palkintoa, sny:tä, synttärilahjusta ja joulua varten). Löysin tosi ihania kortteja - en osaa tehdä itse hienoja kortteja, mutta tykkään ostaa kortteja. Yksi niistä on kuin tehty toiselle 50 000 bongarille Tainulille, koska hänellä on sama ammatti kuin minulla. Jotain voin sentään paljastaa:
158240.jpg
Tuota Käsityön pikkujättiläistä olen himoinnut koko kesän. Se oli kaksi kuukautta kaukolainassa jostain pohjoisesta Keski-Suomesta (en enää muista mistä kunnasta), kun Keuruun kirjastossa sitä ei vielä ole. En oikein osaa selittää miksi tykkään siitä. Tietysti kuvat ovat kauniita, teksti hyvin kirjoitettua. Paljon ideoita. Itse neuleosaston ohjeet ovat ehkä kirjan heikointa tavaraa, mutta muut....varsinkin kudonta ja kirjonta iskevät minuun. Hyvä yleisteos. Kannattaa kyllä katsoa mistä ostaa: Suomalaisessa 62 euroa ja Prismassa 42..... Tiedän, parin vuoden päästä saa Kirjatorilta tai kirpparilta huomattavasti halvemmalla. Mutta kun halusin sen NYT!

Mohairit tulivat lumipallooni. Niiden pitäisi juuri ja juuri riittää, tai sitten jätän pari kerrosta ennen reunusta tekemättä. Uusi ongelma: missä pingotan työn, jonka halkaisija on vähintään 1½ metriä....Sänky ei riitä, eikä taida mattokaan...

Arvonta joskus yöllä tai aamun varhaisina tunteina. Kiitos vielä kerran kauniista bolero-kommenteista! Olen pitänyt boleroa joka päivä tällä viikolla - se on ihana!