Carita, totta, metsämansikat on nannaa, mutta tavalliset ei oikein maistu...

Jaana, joo, sama liina on, tosin sulla on paljon tasaisempi ja siistimpi ;) Tein tuon joskus koululaisena vanhasta liinasta mallia ottaen.

Jyväskylässä kuusi ahkeraa neulojaa uhmasi huumaavaa hellettä ja kokoontui. Itse mietin pitkään viitsinkö ajaa körötellä, kun autoon meinaa tukehtua, mutta onneksi menin. Oli tosi kiva rupatella taas samanhenkisten ihmisten kanssa. Vähän suunniteltiin mahdollista exkursiota Petäjäveden ihanuuksia tutkimaan.... Minä tosin tulen taas sitten väärästä suunnasta.

Kotiin lähtiessä kipaisin vielä Prismaan (ei lankoja alennuksessa). Sisään mennessä tuuli ihan hirmuisesti ja kassalla ollessani salamoi, ukkosti ja vettä tuli taivaan täydeltä. Jonkin aikaa vetkuttelin sisääntulokatoksessa, mutta savolainen eukko ei ole sokerista, joten sinne vaan. Vaikka auto oli ehkä vain 30 metriä katoksesta, kastuin läpimäräksi....Mekko ei ole vielä tätä kirjoittaessakaan ihan kuiva... Kesäfiilis ;)

Hihat etenevät ihan vauhdikkaasti, kaksi pitsiraitaa valmiina. Niitä siis tulee kaikenkaikkiaan ehkä kolme ja puoli (jos vertaan takakappaleeseen).