Flunssa ei ole kunnon flunssa - vain nielu kipeänä ja kuumetta. Yö oli tuskaa...

Olosuhteet pakottavat aloittamaan baijerilaiset nyt just. Kuumeisena on ollut kiva kilkutella pitsijakkua eteenpäin. Sen yläosa kun ei oikein ole pitsiä, vaan enemmänkin sileää eikä siis vaadi aivotoimintaa, mutta vie ajatukset pois kurjasta olosta. Mutta ihana hongkongilainen 2,5 mm 80 cm pyöröni hajosi. Tai oikeastaan vasta melkein. Kuin leikkaamalla irti itse puikosta. Korjausyritys on meneillään, mutta pikaliiman pitää antaa kuivua ennen kuin sitä voi hioa ja työtä taas jatkaa. Miksi pikaliima aina pikaliimautuu sormiin ja muihin ei-toivottuihin paikkoihin, mutta itse liimattavan kohdan kuivuminen vie pitkään?

Järkevää olisi ollut tehdä tummanvihreä sukka nro 1 valmiiksi (ja mielellään sille pari) jotta saisin 2,5 mm bambusukkikset vapaiksi, jotta voisin sitten tehdä molemmat hihat tuohon yllämainittuun jakkuun yhtäaikaa - siis pyörönä. Mutta enhän minä ole järkevä!

Siis hetken aikaa tein toista aivotonta sukkaprojektia (vasta sukka nro 1), mutta se ei huvita. Haluaisin testata Vihreästä Vyyhdistä tilaamaani lankaa, mutta jostain syystä Vihreän Vyyhdin se sivu, jossa olisi ko. langasta pontso, ja josta voisin katsella silmukkamääriä, ei aukea kunnolla... Enkä edes muista oliko siellä silmukkamääriä... Ja aivotoimintaa ei ole niin paljoa (kuume nousee iltaa kohti) että huvittaisi alkaa laskea silmukkamääriä, varsinkaan kun mallineuleesta ei ole hajuakaan. Sekavaa.

Joten - huolimatta tuosta aivotoiminnan puutteesta (tai ehkä juuri sen takia) - aloitan tämän kirjoitettuani baijerilaiset. Luulin jo tulostaneeni ohjeen, mutten löydä sitä mistään, joten tulostin uudestaan. 2 mm vai 2,25 mm?