Päätin osallistua Kissakuvahaasteeseen - aiheena tällä kertaa vihertassu. Ongelmana vain on, että näistä riiviöistä ei saa kuvia, joissa näkyisi nätisti naama. Aina ne ehtii kääntyä tai juosta pois... Tarttee kameran, jonka reaktiokyky olisi vähän parempi. Kuvassa Piki (joka muuten on jossain välissä onnistunut mottaamaan Indyä turpaan oikein kunnolla - on vähän kuivunutta vertakin!).

802801.jpg

Uusi hupi (tämän puutarhuroinnin lisäksi) on juokseminen - täysillä ympäri huushollia, kunnes törmää johonkin (oveen, seinään, tuoliin). Ja tietysti käsityökoulutus jatkuu:

802802.jpg

Tässä yritän epätoivoisesti leikata kangasta ja saada aikaan helletoppia. Kaikki oikeasti ompelutaitoiset voivat valmistautua epätoivoiseen päivittelyyn: ei kaavoja (vanhasta vähän mallia yritin ottaa), leikattu tosta noin vaan...., nuppareita kyllä käytin, mutta mitään ei ole harsittu. Illalla vielä "narut" puuttuivat ja luovutin, kun eräät olivat ihan liian kiinnostuneita ompelukoneen johdoista. Katsotaan tänä iltana. Jostain syystä ompelukoneen ääni on niiiiin mielenkiintoinen, että ei missään nimessä voi nukkua kun se kuuluu. Seurauksena uupuneita katteja ja sain viime yönä nukkua putkeen 22.30-6.10 - ennätys!

My little darlings have new hobbies - gardening (or rather eating the plants) and running. Running means running around the house at top speed until the kitty bumps into something (sofa, wall, door). In the second pic I'm desperately trying to cut the fabric and sew a top. Finally I had to give up as the sound of the sewing machine is all too interesting - the kittens wouldn't sleep and leave me alone. But as a result - I had two really exhausted little cats and we made a sleeping record last night 22.30-6.10!