Pitsisukkien ohje lisätty vasempaan reunaan. Tietysti olisi kiva saada oma loota "ohjeita", mutta epäilen suuresti omaa kykyäni tuottaa omia ja omaperäisiä ohjeita, ei niitä varten siis mitään suureellista kannata tehdä. Tämä pitsisukkakaan ei ole oma, vaan maailmalla, kaukanakin (Ziinan käly, Kazakstan) tunnettu.

Mutta itse asiaan. Puranko vai enkö pura?

33690.jpg

Kuva salamalla - värit ovat tässä ehkä vähän oikeammat, eli kylmemmät. LIIKAA lilaan tai pinkkiin vivahtavaa!

33691.jpg

Tässä, ilman salamaa, sävyt ovat paremmat mutta kun ne eivät ole tällaiset oikeasti....Ei oikein iske... Käytetty kahta lankaa, Viennaa ja Eskimoa.Viennan voisin kuvitella käyttäväni huiviin, lahjaksi. Eiköhän Eskimollekin löytyisi käyttöä (ja pistämättömät kerät voin kyllä viedä liikkeeseen takaisin). Siis värit eivät iske, eikä mallikaan oikein tunnu enää hyvältä. Taidan luovuttaa ja purkaa...

Hain tänään lisää lankaa. Siis en ole ilmottautunut lankahamstereihin, koska, jos inspis iskee, niin se iskee ja lankaa on saatava sillä sekunnilla. Nyt hain langat Olympiaurakkaani (Branching out): ihanaa, vihreää (kukahan ei arvannut) Kitten smartia. Ja lankaa lisää Fifiin, joka on ollut tauolla tammikuun alusta - nyt teen sen tällä viikolla valmiiksi (Lett-Lopi, harmaa). Ja ihan vaan varuilta, että tekeminen sattuisi vahingossa loppumaan (vai loppumaan - kielistudion huolto ennen yo-kisoja, abien suullisen tentin väsääminen, ne Olympialaiset, koeviikko) lankaa Novitassa olleeseen virkattuun kukkapontsoon. Lehdessä se oli valkoisesta Nallesta, mutta meidän putiikissa ei juuri sitä sattunut olemaan, joten Maijaa tilalle.

Tässä samalla, tätä kirjoittaessani onnistuin kiusaamaan suloista miesääntä 15min14s. Eli sitkeä lehtimyyjä Oulusta soitti. Vaikka kuinka kauniisti sanoin ei, aina oli jotain muuta tarjota tilalle. Loppujen lopuksi en kuitenkaan tilannut mitään. Tänään muuten olisi juhlapäivä - auto on maksettu! Tosin miehet töissä sanoivat, että nyt se sitten pitää vaihtaa... Juhlin jo eilen. Oli sietämätön makean himo, eikä mitään hyvää koko huushollissa. Pakastimesta löytyi kuitenkin torttutaikina (muistin sen, koska sulatin pakastimen joululomalla). Niinpä tein vuoden ensimmäiset/viimeiset tortut. Ihmettelin hieman tehdessäni kovia reunoja, mutta ihan hyvältä ne maistuivat. Oli kuitenkin pakko kaivaa kääre ja tarkistaa päiväys: 05/2003!!!!