Hyvä päivä!

1. Olen siivonnut pöytäni töissä ja löytänyt joskus syksyn mittaan kadottamiani papereita pöydän syövereistä :)
2. Olen valmistanut  paketit ranskan verkkokurssiopiskelijoille. Tosin äsken tajusin, että kuuntelut puuttuvat.... Ja itse verkkokurssi on vielä kesken, mutta ehdottomasti voiton puolella!
3. Sain uudet silmälasit! Sain, siis ostin.... Tosin pitää totutella niihin, ei tullut vahvuutta lisää (onneksi, on jo tarpeeksi), mutta tuli oikeaan silmään pienoisesti taittovirheen korjausta. Nyt en voi pitää kauaa ennenkuin alkaa oksettamaan... Ihanan punaiset! Tuo "laatikkomaisuus" vähän epäilyttää, olen viimeiseen asti karttanut kulmikkaita laseja, mutta hyviltä nuo päässä näyttävät.

307523.jpg

4. Huomisaamuna (puoli kahdeksalta) tulevat ilmastointi-vedenlämmityskoneen korjausmiehet. Tai oikeastaan  sana korjaus on väärä, koska koko systeemi vaihdetaan. Ja maksaa. Jokainen taloyhtiön osakas saa kivan laskun ensi vuonna.... (veronpalautusten käyttökohdetta ei sitten tarvinnutkaan pohtia kauaa - silmälasit ja tuo ilmastointi). Ja huomisiltana ei taatusti ole lämmintä vettä... koko lämminvesivaraaja pitää tietenkin tyhjentää...
5. Kaikki kokeet ja aineet korjattu. Kaikki numerot on annettu.
6. Viimeinen joululahjuskin etenee vihdoinkin pitkän nahistelun jälkeen. Taitaa iskeä neulomisblääh.

Nyt pitää vähän raivata huushollia.