Viime yönä sitten salamoi ja jytisti kauan. Ei niin hirvittävän rajusti, vaan tasaisesti ja kauan. Kymmenen jälkeen luulin sen jo loppuneen ja menin nukkumaan - heräsin yhdeltätoista rysäykseen ja ihan unessa, ihan paniikissa kiskoin tietsikan johtoja irti. Satoikin ihan kivasti. Vaan tänään on kuitenkin ollut ihan yhtä kuuma ja hiostava kuin muutenkin viime aikoina - tai koko kesän. Nyt jo oikein odotan sitä tunnetta kun palelee ekan kerran.

Siis valmis.
154484.jpg

Hirveitä kuvia, mutta en saanut parempia tulemaan, vaikka kaikkeni yritin. Se on eri asia sitten, yrittikö kamera kaikkensa...

Moda 04/2006 malli 13, koko L. Mallineule vetää sen verran kasaan, että ensin säikähdin, ettei tämä mahdu! Mutta hyvin mahtuu, on juuri sopivan väljä.

Tennessee, tummanpunainen, 361g, puikot 4½. Ennen kappaleiden kiinnittämistä toisiinsa, oikean etukappaleen etureuna lörpötti pahasti ja mietin jo virkkaukseen tarttumista, mutta sitten kun tämän puki päälle ei mikään enää lörpöttänyt yhtään.

Voisin tehdä toisenkin... Oli tänään jo töissä sen keltaisen hameen kera, ja tykkäsin yhdistelmästä ihan älyttömästi!
154485.jpg

Liinu - Upponalle, tietenkin! Minä vain assosioin tuon sanonnan piskuiseen viidesluokkalaiseen poikaan jota vuosia sitten opetin.

Nyt täytyy mennä - pullat on saatava uuniin. Ensi viikonloppuna on Nesteralli, joka kiepsahtaa Keuruunkin puolelle. Tänä vuonna en mene kioskiin töihin, vaan leivon pullaa myyntiin. Ja itse aion karata Jkylään.