Ätsiu! Olen parhaani mukaan vältellyt ja onnistunut välttämään flunssan tähän mennessä, mutta heti kun loma luuraa horisontissa...Eli palelen ja kurkunpää tuntuu hassulta. Tosin tämä voi myös olla (vähän kaukaa haettu toivorikas selitys) myös allergiaa...eli leppä on Etelä-Suomessa aloittanut kukintansa ja kaukolaskeuma tuulen mukana on ehkä, mahdollisesti voinut ehtiä tänne Keski-Suomeen. Ja allergiakauden aluksi (tai täsmennys: siitepölykauden aluksi, koska olen allerginen myös huonepölylle) saan yleensä yhden tai kahden illan kuumeen.

Kaislakerttu edistyy...jotenkin. Ollut liikaa muuta puuhaa, mutta aion saada ekan hihan valmiiksi viimeistään huomenna. Tosin huomenna on ADHD-koulutusta koko ilta, enkä voi raahata näin isoa työtä sinne - se painaa!!! Pelkkä takakappale oli jo 315g. Punnitsin sen, jotta osaisin sitten vähentää sen kokonaispainosta ja lisätä oikean grammamäärän tuohon lankalaskuriin.

Kyllä tietotekniikka on ihmeellistä! Tilasin pari viikkoa sitten Amazon.fr :stä kirjoja. Arvatkaa vaan minkä sortin kirjoja ;) Tuossa viikolla ihmettelin tilausvahvistusta, jossa luki, että kirjat lähtevät vasta 29. toukokuuta??? No, äsken onneksi tuli uusi viesti, että ovat lähteneet, ja "voitte seurata tilauksenne kulkua oheisesta linkistä syöttämällä tämän nrosarjan". Tietysti tuo kaikki oli en français. Kävin tottakai uteliaana kurkkaamassa, ja siellähän se. Oli lähtenyt tänään liikenteeseen. Toivottavasti tulee pian! Tietenkään en odota malttamattomana omia kirjojani, vaan olen huolissani, ehtiikö parhaalle ranskan kirjoittajalle tilattu palkintokirja kevätjuhlaan...

Huomiseksi lupaan kehitellä jonkin kuvan. Vaikka jostain vanhasta työstä tai sitten jostain aloitetusta. Aloitetusta? Eikös se kaislakerttu pitänyt ensin tehdä pois? Joo, mutta nuo kuljetusongelmat...seli-seli.