Ihana asia nro 1. Tänään oli "ompeluseuramme" kokoontuminen. Sai syödä itsensä ähkyksi - toimimme nyyttäriperiaatteella - pöytä oli tulvia yli laidan (ok, johtui osittain pöydän pienestä koosta). Sai juoruta sydämensä pohjasta - kaupunkimme on pieni, eli tunnemme kaikki. Sai neuloa koko ajan, mitä nyt kaksi kissaa hieman yritti häiriköidä vaatimalla huomiota. Oikeastaanhan tässä oli viisi ihanaa asiaa!

Ihana asia nro 2. Toisaalta ei niin ihana asia, yhdellä luokalla oli kokeet, mutta toisaalta minulla ei vielä ollut mitään tarkastettavaa, koska tämä oli ensimmäinen ryhmä, jolla oli kokeet, joten neuloin koko ajan. Ko. ryhmä oli seiskaluokka, eivätkä he vielä muistaakseni ole katselleet minun neulomistani. "Mitä sä teet? Ai jaa." Yllättävän tyyni reaktio. Jotkut ryhmät ovat tulleet kylki minun kylkeeni kiinni katsomaan mitä, miten, miksi.... Ja syksyn alussa vaihto-oppilas (America) meinasi tikahtua nauruun?

Ihana asia nro 3. Syksyn viimeinen kunnon työpäivä = lukujärjestyksen mukainen. Huomenna on lukiolla jo koeviikko. Ei se työmäärä yhtään vähene, mutta pystyy itse hieman enemmän vaikuttamaan mitä ja milloin.

Ihana asia nro 4. Ne naapurin asentamat vihreät jouluvalot, jotka näkyvät minulle paremmin kuin heille itselleen (ks. aikaisempi (valitus)juttu), ovat simahtaneet!!! Tai ainakaan ne eivät ole olleet päälle kolmeen päivään...