Olen jo vuosia tuhlannut (?) kaiken liikenevän rahan kirjoihin ja lankoihin. Kirjoja olen roudannut mukanani ja tilannut kaikkialta maailmasta (sanakirjat Marokosta, romskuja kilotolkulla Dublinista, Amazon.fr tervehtii minua lempikanta-asiakkaanaan...). Lankavillitys on pysynyt paremmin kurissa - kunnes löysin teidät, neulebloggarit. Nyt syytän kyllä teitä ;) Viime keskiviikkona raja ylittyi ja GetKnitted sai uuden asiakkaan. Tänään postilaatikkooni oli tungettu paketti. Tosi nopeaa  ja kaikki tilattu tuli kerralla kotiin asti. Kaupanpäällisinä vielä kynä ja tikkari - juuri kun olen tänään päättänyt aloittaa karkki/pulla/keksi/suklaa/ym herkku -lakon. No, jäätelö sallitaan, ettei menisi liioitteluksi asti. Tosin vain 1/4 litraa päivässä (minuun kyllä uppoaisi ihan kevyesti koko litrakin...meijeriläisen tytär...). Back to business!

41465.jpg

Aspen, puolet merinovillaa ja puolet polyakryylia, tosi pehmeää ja herkut värit. Ehkä muokkautuu lapasiksi tai pipoksi tai....

41466.jpg

Lorna's Laces Shepherd Sock. Käsinvärjättyä (jopa vaaleanpunainen on ihan oikeasti kaunista - joskus)80% villaa ja loput nylonia. Haluaa tod.näk. huiviksi, kun vaan löydän sopivan mallin. Ei kutita yhtään.

41471.jpg

Opal handpainted Sock yarn. Piti löytää tarpeeksi ohutta lankaa amerikkalaisiin kirjoneulelapasiin (tai amerikkalainen kirja, mutta etnisiä venäläisiä malleja. Yksi pari on jo pitemmän aikaa ollut tulossa Lanettista, mutta se on liian paksua, ja pari sopinee parhaiten isolle miehelle). Valkoinen siis kuvioväriksi ja värillinen taustalle - tai ehkä toisinpäin? 75% villaa ja 25% polyamidia.

Nyt on ihan pakko saada joku vanha työ ensin alta pois - tänä iltana mieluiten. Huomisen korjaan kokeita ja sitten myöhään illalla saan aloittaa jotain noista herkuista...jotta olis sitten torstaina opekokouksessa jotain väkerrettäväää. Muuten ajatukset harhailee kauas pois ja silmät tuppaa lumpsahtamaan kiinni.

Haluaa vaan lisääääää ja nopeeeeeesti ja paaaaaljon... Visa on toistaiseksi yhtä innoissaan kuin minä - saas nähdä kuun lopussa ;) Voiskohan Visalla ostaa neulomisaikaakin?