.... pieni elefantti lankakerä marssi näin.... pyysi mukaan yhden, kaksi, kolme... kaveriaaaaaa...

755004.jpg

Eilisilta meni koolaillessa....  jäin taas koukkuun.... onneksi on iso värivarasto.... Tuossa yllä olevassa kuvassa värit ovat lähinnä oikeita, pienemmissä kuvissa ne ovat joko liian hailakoita tai punainen liian heleä. Numerointi kulkee alakuvissa tämän kuvan mukaan vasemmalta oikealle.

755010.jpg

1. Marjaisa. Alunperin musta-harmaakirjava Nallekerä. Näytti värjätessä (lähinnä Cherryllä, vähän muutakin) epäilyttävän ruskealta, haalistui kuivuessaan lilaviolettipunaruskeaksi. En tiedä miten suhtautua....

755018.jpg

2. Farkku. Alunperin kokonainen kerä harmaata Nallea. Nyt toinen pää farkun sininen, välissä harmaata parissa eri sävyssä ja toinen pää hiukan lilahtava tummemman sininen. Kiva.

755011.jpg

3. OmaNoro. Muistuttaa väriltään hieman talvella tekemääni Norobaskeria. Alunperin kirkkaan turkoosi, tuntematon villalanka. Aika makea.

755015.jpg

4. Karamelli. Ei oikeasti ihan näin oranssi, vaan sellainen makea. Alunperin vaaleanpunakirjavaa Nallea, jämäkerä. Parempi nyt kuin ennen sanoo vaaleanpunaisen inhoaja.

755016.jpg

5. Metsä. Oikeasti heleämpi. Alunperin vajaa kerä maastoNallea, josta oli tarkoitus hävittää ne beessin väriset pätkät. Onnistui.

755014.jpg

6. Sekameteli. Viimeisenä ja väsyneenä värjätty outo cocktail. Alunperin jämäkerä vaaleansinikirjavaa Nallea. Nyt toinen pää on lilasävyinen ja toinen epämääräisen rusehtavan kukertava ja väliin taisi jäädä vähän alkuperäistäkin. Inhoan joka toisella vilkaisulla ja melkein en inhoa joka toisella....

Kokonaisuutena (sohvan käsinojalla esimerkiksi) nämä näyttävät tosi kivoilta ja varmasti tulee käytetyksi. Tuo viimeinen ehkä joutuu uudestaan väripataan toisesta päästään.

Mies. Solveig: ihana tarina! Sini ja Päivänsäde: mietin ensin eilen tekstiviestiä, sommittelin sanamuotoja, päädyin kuitenkin soittamaan koska (ihan kuten Liina kommentoi) tekstarissa ei välity äänesävy. Mutta en voinut soittaa perjantai-iltana (älkää kysykö, trauma perjantaipuheluista miesten kanssa....) joten jätin aamuun - ja kas, päädyin kuitenkin tekstariin.

Lähetettyäni viestin tiesin heti mokanneeni. Yksi sana, minulle ihan normaali, ei varmasti välity oikein.... Ja hetki sitten sain vastausviestin, jossa juuri se sana oli ivallisesti lainausmerkeissä.... Voi iso P...! No, asia on joka tapauksessa loppuun käsitelty, katsotaan sitten mitä tapahtuu kun seuraavan kerran joskus törmätään...

Kiukuttaa ja harmittaa silti - ihmissuhdetaitokurssin tarpeessa olisin. Ääääh, jos joku tietää Keski-Suomessa kissanpentuja, haluan (yhden tai ehkä kaksi, jotta niillä olisi seuraa toisistaan). Niiden sielunelämää ymmärrän huomattavasti paremmin!