Superhyper postaus kaikesta unohtuneesta.

1. Uhoavalla Gnulle vastaus: Googletin tuon Lana Grossan Croisetten ja ensin näytti, että joo, sama on, mutta tarkempi tutkailu tuotti tulokseksi ein. Ei ole ihan sama, alareunan pitsi on erilaista. Nyt tietysti alkoi mietittyttää, että jospas tuo olisikin ollut nätimpi.... Oma ohjeeni on siis Moda 2/2007 ja alkuperäinen lanka Online Candy. Mulla lankana jotain muuta...

2. Makepeacen viime perjantaina Vihreän Vyyhdin tiskillä bongaamat lankani saapuivat eilen. Uudet tähdet kuvattiin tänään, kun tuo mollikka taivaalla sai aikaan täydelliset kuvausolosuhteet.

544447.jpg

Alemmista on siis tarkoitus tulla Baijerilaiset. Tai oli tarkoitus. Luulin tilaavani limeä, sainkin minttua.... No, syötäviä kumpikin ja nyt kun silmä on melkein vuorokauden totutellut tuohon väriin, alkaa mieli muuttua. Oikeastaan se on ihan ok ja taitaa sittenkin muotoutua baijerilaisiksi, kunhan vain ehdin. Ja ainahan voi värjätä. Ensin pitäisi aloittaa jotain salaista ja Sny:n maaliskuussa lähettämä merinosilkki on pianon koskettimilla maatessaan alkanut lähettää itsepintaista telepaattista viestiä ja ilmoittanut haluavansa puikoille ensi tilassa.

Ylemmästä (tai oikeasti niitä on kyllä paljon enemmän) pitäisi tulla pontso. Pitää ensin testata, millaista pintaa tuosta syntyy.

3. Purkamisen jälkeen pitsijakkuun on tehty kaksi pitsimallikertaa lisää ja nyt näyttää hyvältä. Onnistuin toisella yrittämällä poimimaan melkein oikean (piti olla 347, sain kaksi enemmän) määrän silmukoita ja nyt pitäisi vääntää ne viimeiset tuskaiset sentit tuolla silmukkamäärällä, ennen kuin pääsee tekemään viistotuksen ja kainaloiden kavennuksia.

4. Ilu sai postia. Viikko takaperin Ilu arvasi yhdessä neljän muun kanssa oikein kulttuurikaupunki Keuruun innostuksen katsoa Paris, je t'aime -elokuva. Ja arvonnan tuloksena posti sai kuljetettavakseen tällaisen paketin.

544469.jpg

Pirtin kehräämön jotain tosi nätisti huopuvaa lankaa. Tein samasta (oranssina ja sinisenä) ennen joulua lapasia ja lemppariani Lett-Lopia.

Omituinen huomio. Milloinkahan viimeksi olen näyttänyt teille jonkin muun väristä lankaa keränä tai vyyhtinä tai työssä kiinni kuin vihreää..... Keskeneräisissä on kyllä ainakin yksi punainen!