Muurahaisia pöksyissä. Jännittää. Pakattu on - tuskaa + kaksi vuotta varastossa ollut matkalaukku haisi homeelta. Bussi Hki-Vantaalle lähtee klo 5.30 (ainoa konsti päästä täältä erämaasta suureen maailmaan) ja ihana naapurin pappa lupasi heittää minut bussille. Lähtö on kuulemma klo 5.00 - tuota, meiltä linjuriasemalle menee kävellenkin vain 25min.... Paitsi ehkä matkista perässä vetäen ;)

Matkalaukku tuntuu käsittämättömän tyhjältä, mutta se ehkä korjaantuu takaisin päin tullessa. Reppu on täysi, koska minä superhypervarovainen pakkaan aina varavaatekerran, lääkkeet ym reppuun. Jos jotain sattuu.... Ja nettiin on päästävä ja blogattava reissussakin ja ennen kaikkea luettava teidän kuulumisianne - muuten on orpo olo.

Koululla kaikki jäi kesken, mutta siitä ei nyt puhuta - nyt minä olen lomalla! Ja neuleetkin on pakattu. Yksi matkikseen ja toinen reppuun - tosin sitä aion hitusen aloittaa tänä iltana. Samanlaisen olen tehnyt ennenkin ja silloin metallisilla 2,25 puikoilla. Nyt jo mietin 2,5 bambuja, kun tein löydön puikkolootastani: 2,25 bambut! Niin, tosiaan, taisin joskus kevättalvella tilata....

Päivän posti oli jotain aivan ihanaa:

652265.jpg

TuuliS Tuulintuvalta oli pistänyt upean palkinnon postiin. Ikkunakoristeita, pesukinnas à la Tuuli, ylang-ylang-saippua, viskoosilankaa (joka huutaa ja kiljuu haluavansa isoksi huiviksi joko yksin tai yhdessä valkoisen Butterflyn kanssa, joka muuten on paikallisessa tarjouksessa 3e) ja vielä iiiiiihanaaaaa alpakkaa (joka heti välittömästi ilmoitti haluavansa hansikkaiksi). Tosi ihana paketti! Suurkiitos!!!