Kevät tuli. Tai ainakin kaamea loskakeli jatkuu ja tirpposet laulaa minkä pystyy. Aurinkokin näkyi tänään kokonaista kaksi sekuntia.
Spring's here. At least the horrific watery sleeze continues and the birds are singing on top of their lungs. The sun was here today for whole two seconds.

Ansku: Joo, ompeleminen on ehdottomasti minun heikoin kohtani. Tykkään silloin kun saan jotain kivaa aikaiseksi, mutta toisinaan menee mahdottomaksi taisteluksi. Trikoo ja kaikki liukkaat kankaat ovat painajainen.
Routa: Kiitos linkistä, ihania, vanhoja, hämmästyttäviä (taitotaso tsiljoona), upeita...

Vaihtosukat ovat viimeistelyä vailla (valmistunevat lopullisesti Christietä katsellessa) ja lähtevät huomenna tai jos unohdan niin tiistaina kohti kaukaista x nimistä paikkakuntaa... Kiusataan nyt kaikkia osallistujia :) Tosi kiva, vaikka hieman vaikeakin miettiä mitä, mistä langasta, millä "tekniikalla", ja kokokin tuotti hieman ongelmia kun on lähinnä tehnyt omiin koipiinsa ja minun koipeni ovat minun ainoa pieni ruumiinosani (paitsi ehkä muisti... jos se on ruumiinosa?). Toivottavasti sopivat! Jos eivät, lupaan tehdä uudet.
I've nearly finished my sock swap socks (they'll get finished tonight while watching Christie) and they'll be leaving tomorrow or if I forget, then on Tuesday to their far away destination town called.... Let's tease everybody participating a bit :) It was real nice to make them, though a little difficult to think what, which yarn, which technique and so on. Even the size wasn't so easy as I'm used to knitting socks fitting my own feet and my feet are my only small bodypart (except maybe for the memory... if that is a bodypart?). Hopefully they'll fit! If they don't I promise to knit a new pair.

443289.jpg

Tête à tête -mininarsissi. Ensimmäiset tänä keväänä. Ehdottomia lemppareitani. Ja kun ovat kukkineet, hylkään sipulit varsineen jonnekkin puutarhan kulmaan piiloon koko kesäksi ja syksyllä leikkaan kuivuneet varret pois ja laitan sipulit kukkapenkkiin maahan. Ja keväällä ne kukkivat suloisesti!
Tête à tête miniature daffodil. The first this spring (in a pot, there's still far too much snow for them to even peek from the ground outside). Definitely my favourites. And after they've bloomed I keep the bulbs and in the autumn I dig them into the ground and next spring they'll come to cheer me up!