Sukolin koulutuspäivä oli anniltaan varsin vaihteleva ja pitkä. Professorit, jotka liitelevät kaukana stratosfäärissä, valovuosien päässä konkretiasta, eivät ole koskaan innostaneet minua. Toisaalta tekijänoikeuksista oli tosi mielenkiintoista juttua. Ranskan luento-osuus oli toisaalta mielenkiintoista ja hyödyllistä, mutta toisaalta ei kyllä tule arjessa näkymään, sopisi paremmin yliopistoluennoksi. Paneelikeskustelua taas olisi pitänyt olla kuuntelemassa kunnan päättäjät ja jotkut vanhemmatkin. Tietotekniikkaosuudessa oli läsnä noin 40 opettajaa, ja käsi pystyyn taktiikalla toteutetussa kyselyssä minä olin ainoa blogin pitäjä! Työkaverin naama oli sen näköinen, että pitäisiköhän varautua uuteen kävijään.... Toisaalta, kyllä täällä on ennenkin muutama työkaveri nähty ja kaikki puhuvat yhä minulle ;)

Hauskinta oli nähdä tuttuja, jutella tyyliin: miten teillä, meillä näin.... Ja ennen kaikkea - pääsin esittäytymään 19 vuoden jälkeen omalle lukion englanninopettajalleni! Kyllä hän vielä muisti meidän luokkaa...

Päivän konkreettisin tuotos:

1279296.jpg

Siis sukat, ei kissatuotosta sentään.

1279298.jpg

Malli: se perinteinen ranskalaisella kantapäällä
Lanka: Fabel, 48g
Puikot: 2,5 mm bambut (yksi puikko erittäin kissojen jyrsimä, kuten huomasin kaivaessani neuleen esille kassista)

Kivaa lankaa, tykkään väreistäkin, mutta jos on yhtä pedantti kuin minä ja haluaa raidat yksiin, kannattaa varautua piiiiiiiiiiitkääääään etsimiseen. Kyllä se samanlainen aloituskohta lopulta löytyi. Lopputuloksena on kuitenkin kaksi tosi sotkuista lankakasaa. Jonain päivänä, toivottavasti ei niin kaukana tulevaisuudessa, aion toteuttaa kaikkien aikojen pätkärääkätyimmät sukat - eli kaikkia jämiä noista sukkalangoista putkeen vaan.