Tuumasta toimeen. Eli eilen muistelin sitä ihanaa pöytäliina noin vuodelta 98 (koska silloin asuin Siilinjärvellä) ja mietin kuvan skannaamista. No, tänään koululla tein sen.

50545.jpg

Malli on jostain - ei enää hajuakaan mistä. Mutta lahjaksi meni vaikka itsekin tykkäsin tosi paljon. Nyt on ristipistoista kesken yksi taulu, tosin siihen ei ole koskettu ainakaan vuoteen...

Ei! Milloin ja miten opin sanomaan ei? Pitäkää mulle ei-koulutusta... Kuukausi sitten mut yllätettiin postissa, en edes tajunnut mitä multa kysyttiin (keskustelin samalla postivirkailijan kanssa pipopaketin halvimmasta lähetystavasta) ja nyt kärsin seurauksista. Jouduin paikallisen NV:n hallituksen varajäseneksi. Ok, eihän tuo ole yhtään paha, vain vara. Mutta jotenkin kummallisesti ihan huomaamattani olen myös lupautunut ottamaan tiedotusvastuun - aluksi yhdessä entisen vastaavan kanssa, mutta vähitellen minä vain. En kyllä vieläkään tajua missä välissä tämä tapahtui... Ehkä silloin kun söin puolukkarahkapiirakkaa ja nautiskellen keskustelin meidän ex-käsityönopen kanssa niistä paaaaaljon tärkeämmistä asioista - käsitöistä!

Tänään on kyllä saatu jotain valmista, mutta höyrytys, kuva ja lankojen päättely puuttuvat, joten palataan asiaan huomenna. Nyt menen aloittamaan sukkia, jotta olis tekemistä huomisessa yhtiökokouksessa. Tosin aion karata sieltä ennen aikojani - Semmarien konserttiin!!!